Foto: De Bavaria brouwerij te Lieshout, Wikimedia

Geert van Iwaarden is de nieuwe Chief Financial Officer (CFO) bij Royal Swinkels Family Brewers. Hij treedt per 1 november 2019 toe tot de Raad van Bestuur van Royal Swinkels Family Brewers Holding N.V.

Van Iwaarden heeft ruime ervaring op het gebied van Finance en IT in binnen- en buitenland. Na zijn studie bedrijfseconomie ging hij aan de slag bij Deloitte als M&A consultant. Daarna werkte hij ruim 20 jaar bij Unilever in diverse leidinggevende financiële functies in Nederland, Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Griekenland en Mexico. Na zijn terugkeer in Nederland startte hij in juni 2016 als CFO bij Scotch & Soda in Amsterdam waar hij nu nog werkzaam is.

Van Iwaarden: “Ik kijk er enorm naar uit om bij Royal Swinkels Family Brewers van start te gaan en bij te dragen aan nog meer jaren gekenmerkt door groei en strategische samenwerkingen. Het familiebedrijf voelde meteen aan als een perfect match en een natuurlijke volgende stap in mijn carrière.”

Nieuwe organisatiestructuur

De aanstelling van Van Iwaarden is onderdeel van de reeds aangekondigde nieuwe organisatiestructuur van het bedrijf: een tweekoppige Raad van Bestuur met daaronder drie divisies met een eigen directie (Holland Malt, Swinkels Family Brewers N.V. en Habesha). Samen met CEO Peer Swinkels vormt Van Iwaarden de Raad van Bestuur van Royal Swinkels Family Brewers en samen zijn zij tevens onderdeel van de directie van de divisie Swinkels Family Brewers N.V.. Onder hun leiding wordt verder invulling gegeven aan de strategie die zich richt op groei, internationale expansie en verbreding van het portfolio.

Dit artikel verscheen eerder op: BeverageNL

Altijd op de hoogte blijven?