Geluk nieuwe directeur TI Food & Nutrition

Marian Geluk wordt per 1 augustus de nieuwe managing director van TI Food & Nutrition. Zij volgt Jan Maat die deze activiteiten ruim 6 jaar heeft vervuld.

“We zijn blij dat we TI Food & Nutrition met de aanstelling van Marian Geluk in de volgende fase kunnen brengen, zegt Emmo Meijer, voorzitter van de Raad van Bestuur van TI Food & Nutrition.

Geluk is nu nog executive director van Wageningen UR Chili, het International Centre of Excellence in Foods.

Zij kwam in 2008 bij Wageningen UR – Food and Biobased Research, en werkte eerder bij Unilever Research and Nizo Food Research, waar zij diverse functies bekleedde in productontwikkeling, business development en management.

Behalve de TIFN-activiteiten die ze gaat uitvoeren, krijgt ze ook verantwoordelijkheden in de TKI Agri&Food, op het gebied van publiek-private samenwerkingen voor fundamenteel strategisch onderzoek en internationalisatie.

TI Food & Nutrition is een publiek-private samenwerking (PPS) voor lange termijn strategisch onderzoek om innovatie in de voedingsmiddelenindustrie mogelijk te maken, met veilige, gezonde en smakelijke producten.

Lees ook:

 
Meer over
Lees ook
Snapshot 2018: groei voedselverwerkende industrie

Snapshot 2018: groei voedselverwerkende industrie

Het AgriFoodTech Platform brengt jaarlijks alle feiten en cijfers van de agrifood sector in beeld. De Snapshot 2018 toont een dynamische sector. Deze jaarlijkse uitgave is op 24 mei beschikbaar gesteld, zowel in print als online. Voedingsmiddelenindustrie Uit de Snapshot blijkt dat het aantal bedrijven in de voedselverwerkende industrie in 2017 met...

Inschrijving Dutch Agri Food Week geopend

Inschrijving Dutch Agri Food Week geopend

De vierde editie van Dutch Agri Food Week vindt plaats van 5 tot en met 16 oktober 2018. De toekomst van ons eten staat centraal: wat eten we nu en in 2050? Dutch Agri Food Week nodigt bedrijven, organisaties, overheden en kennisinstellingen uit om mee te doen met hun eigen event. Dutch Agri Food Week versterkt het positieve beeld van de Nederlandse...

Europa stimuleert samenwerking Brabant en andere foodregio's

Europa stimuleert samenwerking Brabant en andere foodregio's

De samenwerkende Europese Regio’s van de Gastronomie kunnen de komende jaren op steun van de Europese Commissie rekenen. Dat werd 16 maart bekend gemaakt bij de start van het Europese Jaar van de Gastronomie van de West-Ierse regio Galway die de titel dit jaar deelt met Brabant. Het gaat om een subsidie van zo'n 1,5 miljoen euro. Dat betekent dat initiatieven...