Groen Agro Control wordt Normec Groen Agro Control

8 september 2022 Redactie Food

Vorig jaar is Groen Agro Control onderdeel geworden van Normec Foodcare. Op 21 september wordt de volgende stap gezet; dan verandert de naam van Groen Agro Control naar Normec Groen Agro Control.

Groen Agro Control startte 27 jaar geleden als klein lab en ontwikkelde zich tot een onderneming met geavanceerde laboratoria en onderzoeksfaciliteiten in Nederland en Peru. Vandaag voert Groen Agro Control laboratoriumanalyses uit voor de tuinbouw, AGF-en de levensmiddelenindustrie. Daarnaast richt het bedrijf zich samen met partners op innovatieve onderzoeksprojecten.

Normec Foodcare is kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak, en helpt met allerhande vraagstukken en oplossingen op het gebied van o.a. kwaliteit en voedselveiligheid, smaaktesten, QA-automatisering, risicomanagement en etiketcontrole.

Jelger de Vriend, Algemeen Directeur van Normec Groen Agro Control:  Op 21 september gaan wij verder onder de naam Normec Groen Agro Control, maar verder verandert er weinig. Ons hele team blijft met dezelfde passie werken aan het beste resultaat voor onze klanten. Ook onze dienstverlening en het plezierige contact houden we graag bij het oude. Met veel positieve energie kijken wij daarom uit naar de toekomst.”

Altijd op de hoogte blijven?