Groen Agro Control wordt Normec Groen Agro Control
Vorig jaar is Groen Agro Control onderdeel geworden van Normec Foodcare. Op 21 september wordt de volgende stap gezet; dan verandert de naam van Groen Agro Control naar Normec Groen Agro Control.
Groen Agro Control startte 27 jaar geleden als klein lab en ontwikkelde zich tot een onderneming met geavanceerde laboratoria en onderzoeksfaciliteiten in Nederland en Peru. Vandaag voert Groen Agro Control laboratoriumanalyses uit voor de tuinbouw, AGF-en de levensmiddelenindustrie. Daarnaast richt het bedrijf zich samen met partners op innovatieve onderzoeksprojecten.
Normec Foodcare is kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak, en helpt met allerhande vraagstukken en oplossingen op het gebied van o.a. kwaliteit en voedselveiligheid, smaaktesten, QA-automatisering, risicomanagement en etiketcontrole.
Jelger de Vriend, Algemeen Directeur van Normec Groen Agro Control: “Op 21 september gaan wij verder onder de naam Normec Groen Agro Control, maar verder verandert er weinig. Ons hele team blijft met dezelfde passie werken aan het beste resultaat voor onze klanten. Ook onze dienstverlening en het plezierige contact houden we graag bij het oude. Met veel positieve energie kijken wij daarom uit naar de toekomst.”
Altijd op de hoogte blijven?
Thema's
Meer over
Lees ook
Dubbele lezing Normec op Food Technology 2021
Niet één, maar twee keer betreden experts van Normec het podium tijdens Food Technology in de Brabanthallen. Op 1 december spreekt CEO van Normec QA België Kathleen Malfroy over Food Safety Culture in je bedrijf. Op 2 december aandacht voor listeriabeheersing door Aldo Evers.
Minimaliseren van voedselverspilling
Voedselverspilling is een hardnekkig probleem voor iedere partij in de keten. In de whitepaper ‘Minimaliseren van voedselverspilling’ onderzoekt Normec Foodcare duurzaamheid en houdbaarheid in relatie tot voedselveiligheid en het spanningsveld daartussen. Ook belichten we mogelijkheden die bijdragen aan duurzaamheid door voedselverspilling te voorkomen.
In 8 stappen naar een goede Food Safety Culture
Er komt nogal wat kijken bij het ontwikkelen van een voedselveiligheidscultuur, laat staan als je die zou willen veranderen. In de whitepaper ‘Food Safety Culture’ staan acht stappen die je dichter bij een goede voedselveiligheidscultuur brengen. Het stappenplan is gebaseerd op essentiële onderwerpen die genoemd worden in de verschillende GFSI normen.