GroenteCongres reikt Best Practice Award uit voor meer groenten in de zorg

groente-gezond-pixabay

Op 8 september vindt het zesde GroenteCongres plaats met als thema ‘Meer groenten in de zorg’. Tijdens het congres wordt de Best Practice Award 2022 uitgereikt, een award voor producten, concepten of initiatieven die uitdagen tot introductie van gezondere gerechten met meer groenten in de zorg. Ideeën kunnen tot 29 augustus ingestuurd worden.

Het GroenteCongres vindt plaats op de Floriade. Op het GroenteCongres kunnen professionals uit de groente- en fruitsector en de zorg elkaar ontmoeten. Tijdens de dag wordt het effect van meer groenten in de zorg belicht vanuit meerdere gezichtspunten. Daarnaast is er een inspiratiemarkt met ruimte voor netwerken.  

Het GroenteCongres is een initiatief van Stichting Food for better life style en wordt mede georganiseerd door Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, Alliantie Voeding in de Zorg, Health Holland, Goede Zorg Proef je, Floriade Expo 2022 en Provincie Flevoland.

Meer informatie over het programma en aanmelden

Geen nieuws van Voeding Nu meer missen? Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang elke dinsdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief
Thema's
Lees ook
IFFI Masterclass Innovations: innoveer en co-creëer!

IFFI Masterclass Innovations: innoveer en co-creëer!

Ingredients For Food Innovators organiseert op donderdag 11 en vrijdag 12 april in Rotterdam een masterclass Innovations met bovengenoemd thema. Geheel gewijd aan SMART en AGILE innoveren in de voedingsindustrie. Drie keer per jaar organiseert het IFFI netwerk masterclasses voor leden en niet-leden en de editie van april draait om ‘anders’...

HAK opent nieuwe, flexibele stazakkenfabriek

HAK opent nieuwe, flexibele stazakkenfabriek

Groentefabrikant HAK heeft een nieuwe fabriek in gebruik genomen in het Brabantse Giessen. De nieuwe, flexibele productielijn is in staat volautomatisch stazakken van verschillende formaten en met verschillende producten af te vullen. De nieuwe fabriek is bedoeld voor stazakken variërend van 100 ml tot 2 liter, dus porties voor 1 persoon tot grootverbruik...

DSM zet stappen in Japanse zorgmarkt

DSM zet stappen in Japanse zorgmarkt

Chemiebedrijf DSM heeft een deal gesloten met de Japanse zorginstelling Saitama Kyojunokai. De twee bedrijven zullen vooral gaan samenwerken op het gebied van voeding die het herstel na een ziekenhuisopname moet bevorderen. DSM bezit veel kennis op het gebied van voedselingrediënten en medische voeding. Die kennis wil het Limburgse bedrijf combineren...

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de voedingsmiddelenindustrie?

 

Abonneren