GroenteCongres reikt Best Practice Award uit voor meer groenten in de zorg

groente-gezond-pixabay

Op 8 september vindt het zesde GroenteCongres plaats met als thema ‘Meer groenten in de zorg’. Tijdens het congres wordt de Best Practice Award 2022 uitgereikt, een award voor producten, concepten of initiatieven die uitdagen tot introductie van gezondere gerechten met meer groenten in de zorg. Ideeën kunnen tot 29 augustus ingestuurd worden.

Het GroenteCongres vindt plaats op de Floriade. Op het GroenteCongres kunnen professionals uit de groente- en fruitsector en de zorg elkaar ontmoeten. Tijdens de dag wordt het effect van meer groenten in de zorg belicht vanuit meerdere gezichtspunten. Daarnaast is er een inspiratiemarkt met ruimte voor netwerken.  

Het GroenteCongres is een initiatief van Stichting Food for better life style en wordt mede georganiseerd door Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, Alliantie Voeding in de Zorg, Health Holland, Goede Zorg Proef je, Floriade Expo 2022 en Provincie Flevoland.

Meer informatie over het programma en aanmelden

Geen nieuws van Voeding Nu meer missen? Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang elke dinsdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief
Thema's
Lees ook
Groot congres over food in Bolsward

Groot congres over food in Bolsward

In de voormalige zuivelschool van Bolsward vindt op 5 oktober een congres over de toekomst van voedsel plaats. Frisian Foodture ’18 gaat over de uitdagingen waar boeren, de foodindustrie, de retail en het onderwijs op korte termijn voor komen te staan. De dag ervoor, 4 oktober, wordt er een grote reünie van de zuivelschool georganiseerd. De Bolswarder...

Limburg heeft eerste asperges geoogst

Limburg heeft eerste asperges geoogst

Teboza in Limburg heeft zijn allereerste kasasperges geoogst. Chef-kok Peter Scholte van The Green House mag er als eerste mee koken. Deze Limburgse asperge komt uit een kas met een gelijkmatig klimaat. Door het geringe verschil van een dag- en nachttemperatuur groeien de asperges zonder stress. Dit zorgt volgens de kweker voor een malse smaak. De kasasperges...

AgriFoodTech 2017 in teken van efficiënter, effectiever, duurzamer en anders produceren

AgriFoodTech 2017 in teken van efficiënter, effectiever, duurzamer en anders produceren

AgriFoodTech vond door de tweede keer plaats op 13 en 14 december. Mikrocentrum organiseerde deze vakbeurs met congres in samenwerking met Libéma en het AgriFoodTech Platform. 1700 bezoekers kwamen naar de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch om zich te laten inspireren door de meest recente en toekomstbepalende technologische innovaties voor de agrifoodsector....

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de voedingsmiddelenindustrie?

 

Abonneren