Groot bereik binnen handbereik op EVMI.nl

Het grote bereik van de website EVMI.nl is ook binnen uw handbereik. Vanaf nu biedt EVMI.nl u de mogelijkheid uw productnieuws te laten plaatsen op onze startpagina, in dit speciaal daarvoor ingerichte blok Productnieuws.

Wilt u er zeker van zijn dat uw productnieuws op het door u gewenste moment onder de aandacht komt van het grote bereik van onze website EVMI.nl, reserveer dan nu een plek in de categorie Productnieuws. De redactie draagt zorg voor een goede presentatie van uw nieuws op deze positie. Het volledige bericht is te lezen in het productnieuwsoverzicht en blijft ook als het doorschuift in de tijd beschikbaar voor onze lezers. In het bericht wordt te allen tijde verwezen naar de door u opgegeven website voor verdere informatie of contact met uw bedrijf.

Uw productnieuws blijft als u dat wilt, voor maximaal vijf werkdagen in het blok op de startpagina staan. Deze mogelijkheid wordt per week slechts aan een van onze klanten aangeboden en beperkt zich tot de eerste positie van het blok van drie berichten in de categorie Productnieuws. Vanzelfsprekend blijft uw productnieuwsbericht beschikbaar in het Productnieuwsoverzicht.

Geïnteresseerd in het reserveren van een plaats voor uw productnieuws? Accountmanager Felix Berentsen vertelt u graag meer over de mogelijkheden en de kosten van dit aanbod. U kunt hem bereiken op tel. +31 (0)6-42759518 of via e-mail: f.berentsen@eisma.nl.

Lees ook
EVMI lanceert digitaal magazine editie 3

EVMI lanceert digitaal magazine editie 3

De derde editie van EVMI van 2021 is nu te lezen als digitaal magazine. Blader online door diverse artikelen over het thema Voedselveiligheid én andere actuele onderwerpen uit de voedingsmiddelenindustrie.

Definitieve datum Food Technology 1 en 2 december 2021

Definitieve datum Food Technology 1 en 2 december 2021

De definitieve datum voor Food Technology 2021 is bekend. Dit nieuwe kennis- en netwerkevenement vindt plaats op 1 en 2 december 2021 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Dat maken organisatoren Mikrocentrum en Vakblad EVMI vandaag bekend.

Janet Kooren nieuwe hoofdredacteur EVMI

Janet Kooren nieuwe hoofdredacteur EVMI

EVMI, vakblad voor de voedingsmiddelenindustrie heeft een nieuwe hoofdredacteur. Janet Kooren, voorheen onder andere hoofdredacteur van Automatie PMA, komt de gelederen van Alea Publishers versterken.