Groot bereik binnen handbereik op EVMI.nl

Het grote bereik van de website EVMI.nl is ook binnen uw handbereik. Vanaf nu biedt EVMI.nl u de mogelijkheid uw productnieuws te laten plaatsen op onze startpagina, in dit speciaal daarvoor ingerichte blok Productnieuws.

Wilt u er zeker van zijn dat uw productnieuws op het door u gewenste moment onder de aandacht komt van het grote bereik van onze website EVMI.nl, reserveer dan nu een plek in de categorie Productnieuws. De redactie draagt zorg voor een goede presentatie van uw nieuws op deze positie. Het volledige bericht is te lezen in het productnieuwsoverzicht en blijft ook als het doorschuift in de tijd beschikbaar voor onze lezers. In het bericht wordt te allen tijde verwezen naar de door u opgegeven website voor verdere informatie of contact met uw bedrijf.

Uw productnieuws blijft als u dat wilt, voor maximaal vijf werkdagen in het blok op de startpagina staan. Deze mogelijkheid wordt per week slechts aan een van onze klanten aangeboden en beperkt zich tot de eerste positie van het blok van drie berichten in de categorie Productnieuws. Vanzelfsprekend blijft uw productnieuwsbericht beschikbaar in het Productnieuwsoverzicht.

Geïnteresseerd in het reserveren van een plaats voor uw productnieuws? Accountmanager Felix Berentsen vertelt u graag meer over de mogelijkheden en de kosten van dit aanbod. U kunt hem bereiken op tel. +31 (0)6-42759518 of via e-mail: f.berentsen@eisma.nl.

Lees ook
Food Technology verplaatst naar juni 2021

Food Technology verplaatst naar juni 2021

Het nieuwe kennis- en netwerkevenement Food Technology 2021 wordt verplaatst, van januari naar 16 en 17 juni. Ook de locatie wijzigt. Het evenement vindt nu plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Dat maken organisatoren kennis- en netwerkorganisatie Mirkocentrum en Vakblad EVMI bekend.

Vacature redactiecoördinator bij EVMI op Foodbanen.nu

Vacature redactiecoördinator bij EVMI op Foodbanen.nu

We zoeken een collegiale duizendpoot met een gevoel voor taal en een neus voor nieuws. Als redactiecoördinator heb je de primaire verantwoordelijkheid voor de webredactie en de productie en totstandkoming van het vakblad EVMI (www.evmi.nl). Je doet research en houdt het nieuws bij. Je verzorgt het nieuws op de website, je houdt contact met freelancers...

Kwaliteit en voedselveiligheid voorop

Kwaliteit en voedselveiligheid voorop

In de voedingsmiddelenindustrie ligt contaminatie altijd op de loer. Om de voedselveiligheid te waarborgen zijn goede voorzorgsmaatregelen, hygiëne en controle nodig.