Groot bereik binnen handbereik op EVMI.nl

29 oktober 2014

Het grote bereik van de website EVMI.nl is ook binnen uw handbereik. Vanaf nu biedt EVMI.nl u de mogelijkheid uw productnieuws te laten plaatsen op onze startpagina, in dit speciaal daarvoor ingerichte blok Productnieuws.

Wilt u er zeker van zijn dat uw productnieuws op het door u gewenste moment onder de aandacht komt van het grote bereik van onze website EVMI.nl, reserveer dan nu een plek in de categorie Productnieuws. De redactie draagt zorg voor een goede presentatie van uw nieuws op deze positie. Het volledige bericht is te lezen in het productnieuwsoverzicht en blijft ook als het doorschuift in de tijd beschikbaar voor onze lezers. In het bericht wordt te allen tijde verwezen naar de door u opgegeven website voor verdere informatie of contact met uw bedrijf.

Uw productnieuws blijft als u dat wilt, voor maximaal vijf werkdagen in het blok op de startpagina staan. Deze mogelijkheid wordt per week slechts aan een van onze klanten aangeboden en beperkt zich tot de eerste positie van het blok van drie berichten in de categorie Productnieuws. Vanzelfsprekend blijft uw productnieuwsbericht beschikbaar in het Productnieuwsoverzicht.

Geïnteresseerd in het reserveren van een plaats voor uw productnieuws? Accountmanager Felix Berentsen vertelt u graag meer over de mogelijkheden en de kosten van dit aanbod. U kunt hem bereiken op tel. +31 (0)6-42759518 of via e-mail: f.berentsen@eisma.nl.

Altijd op de hoogte blijven?