Han Kramer benoemd tot commercieel directeur Sodexo

Sodexo Han Kramer

Op 1 maart start Han Kramer als commercieel directeur voor Sodexo Nederland. Hij gaat zich toeleggen op de verdere groei van Sodexo in Nederland, met name op gebied van workplace & facility management services voor corporate organisaties, industriële bedrijven en overheden.

Han Kramer vervulde in zijn carrière meerdere operationele en commerciële rollen binnen de zakelijke dienstverlening waaronder arbeidsbemiddeling, consultancy en de facilitaire industrie. Hij is afkomstig van RGF Staffing Nederland waar hij commercieel directeur was. Daarvoor was Han onder andere actief als commercieel directeur bij ISS en HEYDAY.

Han Kramer: “De facilitaire markt is enorm in beweging. Zeker door de ontwikkelingen rondom hybride werken, breekt er een hele interessante tijd aan voor organisaties én facilitair dienstverleners. Sodexo heeft een interessant aanbod én profiel. Samen met operations, marketing en het sales team gaan we heel gericht de markt op.”

Robert Claasen, CEO Sodexo Nederland: “Met de komst van Han Kramer versterken we onze commerciële slagkracht om de kansen en groeimogelijkheden in de Nederlandse markt te verzilveren.”

Thema's
Lees ook
Roeland Buijsse nieuwe voorzitter College van Bestuur van SVO vakopleiding food

Roeland Buijsse nieuwe voorzitter College van Bestuur van SVO vakopleiding food

De Raad van Toezicht van SVO vakopleiding food benoemt Roeland Buijsse per 1 september 2022 tot nieuwe voorzitter College van Bestuur. Buijsse volgt in deze functie de huidige voorzitter Karel de Leest op die zijn werkzaamheden geleidelijk gaat afbouwen richting pensioen.

Plantaardige voedingsproducent Upfield betrekt nieuw hoofdkantoor in Amsterdam

Plantaardige voedingsproducent Upfield betrekt nieuw hoofdkantoor in Amsterdam

Upfield, producent van plantaardige spreads en kazen, vestigt zich met een nieuw internationaal hoofdkantoor in het duurzame complex Valley in Amsterdam. Met de verhuizing voegt Upfield het internationale hoofdkantoor en het kantoor voor Upfield Nederland samen.

RBK Group verhuist naar nieuw kantoor

RBK Group verhuist naar nieuw kantoor

De RBK Group is per 9 februari verhuisd.  “Na ruim 15 jaar hebben wij ons vertrouwde kantoor verlaten, het werd tijd voor een nieuw onderkomen want we zijn nu toch echt uit ons jasje gegroeid”,  laat het bedrijf weten. “We blijven in de buurt, de verhuiswagen hoefde alleen maar de weg over te steken!” Vanaf heden is...