Hands Off My Chocolate brengt eitjesreep op de markt
Hands Off My Chocolate gaat haar rondjesreep in een Paasjasje gieten. Het chocolademerk brengt ’s werelds eerste eitjesreep op de markt: The Egg Bar. De reep bestaat uit eitjes van chocolade in drie verschillende Paassmaken.Het idee van The Egg Bar kwam tot stand in samenwerking met studenten van de HAS Hogeschool in Den Bosch.
Jaarlijks organiseert HAS Hogeschool een project waarbij derdejaars studenten een innovatief product moeten ontwikkelen voor Hands Off My Chocolate rondom een bepaald thema. Studenten Jesse en Joëlle kwamen met het idee om de rondjesreep om te vormen in een reep met chocolade-eieren.
“Vervolgens zijn we hier zelf op gaan doorborduren,” vertelt Kim van Drie, productmanager bij Hands Off My Chocolate. “We vonden het concept heel tof, maar het was nog niet direct klaar om op de markt te brengen. Dat is logisch, want dat wordt ook zeker niet verwacht van de studenten. We hebben het ontwerp geoptimaliseerd en volledig passend gemaakt bij ons merk."
Naast de optimalisatie van het originele idee naar The Egg Bar moest er ook aan de smaken worden gewerkt. De Egg Bar is verkrijgbaar in de smaken White & Milk Chocolate, Milk Chocolate Crushed Toffee Eggs en Dark Chocolate Carrot Cake (70 procent). De repen zijn vanaf januari beschikbaar.
Altijd op de hoogte blijven?
Meer over
Lees ook
HAS Hogeschool gaat verder als HAS green academy
HAS Hogeschool bestaat dit jaar 75 jaar. Sinds 1947 is de onderwijsinstelling van hogere agrarische school uitgegroeid tot een veelzijdige hbo-opleider waar studenten en professionals terecht kunnen voor scholing, onderzoek, expertise en advies. De HAS zet koers naar een toekomst als hét expertisecentrum voor de sector agro, food en leefomgeving in...
Landelijke ZERO Food Waste Challenge van HAS Hogeschool van start
De eerste landelijke ZERO Food Waste Challenge van HAS Hogeschool gaat 13 september van start. Het doel van de challenge is zoveel mogelijk hbo-studenten door heel Nederland bewustmaken van de hoeveelheid voedsel dat nodeloos verspild wordt in scholen, instellingen en in de voedingsindustrie.
Aan de slag met maatschappelijke uitdagingen
Bij HAS Hogeschool staat een goede aansluiting bij het werkveld voorop. Daarom werkt de hogeschool op verschillende manieren samen met het bedrijfsleven.