HDN op Food Technology: samenwerkingspartner en seminar

ft21

De organisatie van Food Technology (1 en 2 december in de Brabanthallen) is een samenwerking aangegaan met contentpartner HDN (Hygienic Design Network). 

De subtitel kennis en netwerkevenement past precies in de missie van HDN, schrijft het platform op hdn4food.com. Ook wij willen kennis delen in ons netwerk, maar vooral ook met de rest van de markt. Daarom hebben we als HDN een stand op het kennisplein en verzorgen we diverse lezingen over onderwerpen die actueel zijn. 

Binnen het thema Veilig voedsel, verzorgt HDN ten eerste Hygiënisch design, bestaande uit vier sessies over smeermiddelen, sensoren, duurzaamheid/circulair en gemachineerde lasprocessen. Ten tweede komt Kees Meurs, director van Polysoude, spreken op Food Technology. Zijn seminar is getiteld ‘Met een traceerbare orbitaal las, weet je wat je eet’. 

Over HDN
HDN (Hygienic Design Network) is een platform voor iedereen die onderdeel is van de voedingsketen, van voedselproducent tot materiaalleverancier en van engineeringsbureau tot machine- of processcholingsinstituut. De focus ligt op voedselveiligheid in de gehele keten. Het gedachtegoed van de HDN methodiek is ondergebracht bij Stichting HDN en heeft als doel BV Nederland Food te bevorderen. Meer informatie over Platform HDN vind je hier.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Food Technology: Circulaire ingrediënten, hoe doen we dat?

Food Technology: Circulaire ingrediënten, hoe doen we dat?

Om beter om te gaan met de aarde, moeten we ook anders omgaan met reststromen die vrijkomen in de voedselproductie. Hoe gaat zoiets in zijn werk? Daarover vertelt Harold Bink van PeelPioneers tijdens foodvakbeurs Food Technology.

Food Technology: Trends die verschil gaan maken in de foodmarkt

Food Technology: Trends die verschil gaan maken in de foodmarkt

Wat zijn de belangrijkste trends die verschil gaan maken in de Nederlandse foodmarkt? Daarover vertelt Marcel Lambregts van Rabobank in zijn lezing op foodvakbeurs Food Technology.

Food Technology: Mogelijkheden van 3D-printing in food

Food Technology: Mogelijkheden van 3D-printing in food

Welke mogelijkheden bieden 3D-printers in food? Daarover geeft Kjeld van Bommel van TNO een lezing tijdens Food Technology, dé vakbeurs voor professionals in de voedingsmiddelenindustrie.