Heinz introduceert Ketchup Kaviaar

Heinz ketchup kaviaar

Heinz viert dit jaar haar 150e verjaardag en introduceert ter gelegenheid hiervan Ketchup Kaviaar. Op de door Heinz zelf uitgeroepen Nationale Tostidag is de kaviaar gemaakt van tomatenketchup exclusief te winnen via de socialmediakanalen van Heinz.

De Ketchup Kaviaar bestaat uit kleine parels van Tomato Ketchup die gebruikt kunnen worden om bijvoorbeeld je tosti om te toveren tot een culinaire hoogstandje. De Ketchup Kaviaar is limited edition en exclusief verkrijgbaar via de socialmediakanalen van Heinz. Er zijn slechts 150 potjes beschikbaar in Nederland.

Gedurende de rest van het jaar zullen er nog verschillende andere productintroducties plaatsvinden ter gelegenheid van de 150e verjaardag van Heinz.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Stapsgewijs suiker reduceren

Stapsgewijs suiker reduceren

Kraft Heinz is al meer dan dertig jaar bezig met het reduceren van suiker en zout in haar producten. Lange tijd deed men dit enkel met kleine stapjes, om consumenten langzaam te laten wennen aan een nieuwe smaak. Voor een aantal klassiekers, iconische producten, geldt dit nog steeds. Daarnaast is een nieuwe strategie ontwikkeld, waarbij het suiker-...

Heinz sluit productie in Turnhout

TURNHOUT – H.J. Heinz gaat zijn Belgische productielocatie in Turnhout sluiten. Daarmee komen zo’n 150 arbeidsplaatsen in de productie en 45 kantoorbanen te vervallen. Het Amerikaanse bedrijf wil de productie vooral overhevelen naar het Engelse Telford en enkele onderaannemers. Dit omdat de loonkosten dan lager uitpakken. Dat meldt deredactie.be. 'Overcapaciteit “We zijn tot dit moeilijke, maar noodzakelijke voorstel gekomen om de foodserviceproductie voor Heinz in heel Europa te versterken en overcapaciteit te reduceren”, stelt het bedrijf in het AD. Eind oktober was er al onrust bij Heinz, toen...