Hoe reinig je de slangen voor de productie van mayonaise?

AB6Flex slangenreiniging

AB6, de Franse leverancier van product recovery oplossingen, introduceert het AB6Flex slangenreinigingssysteem. Met het volautomatische systeem wordt de reinigingstijd een stuk korter. Ideaal voor de reiniging van slangen voor shampoo tot mayonaise.

Met het systeem van AB6 kunnen flexibele slangen snel en veilig worden gereinigd, zelfs als ze restanten hoog visceuze producten bevatten. Het AB6Flex-systeem is geoptimaliseerd voor hoge prestaties met een minimale downtime.

De AB6Flex biedt een effectieve, geautomatiseerde reinigingscyclus en is eenvoudig te bedienen. Het systeem is geschikt voor flexibele slangen met één of twee verschillende maatvoeringen en een maximale lengte van 5 meter. Het systeem is ontworpen met geavanceerde pigging technologie om de kwaliteit van de reiniging te waarborgen.

Het AB6Flex-systeem is ook milieuvriendelijk en veilig in gebruik, dankzij de geïntegreerde veiligheidsfuncties. AB6 streeft naar het creëren van oplossingen die bedrijven helpen om een hogere productiviteit te bereiken.

Het AB6Flex slangenreinigingssysteem is binnen de Benelux leverbaar via Hyprosys (Hygienic Process Systems) in Breda.

Schoon binnen 5 minuten

Het reinigingssysteem van AB6 is ideaal voor het reinigen van slangen voor (de productie van) lotions, emulsies, crèmes, shampoos, make-up, jam, vetten, oliën, sauzen, room, concentraten, siropen, mayonaise, pasta's of vullingen. De reinigingstijd bedraagt minder dan 5 minuten.

Meer informatie op de website van Hyprosys.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Procesinstrumentatie in de kaasfabriek: flowen maar  met die kaas

Procesinstrumentatie in de kaasfabriek: flowen maar met die kaas

Bij de productie van kaas komen verschillende typen procesinstrumentatie kijken. Meten, controleren, bewaken, bewerken, en alles moet met elkaar communiceren. In een kaasfabriek komt bij bijna ieder proces wel een instrument om de hoek.  Voor alle instrumenten geldt dat ze geschikt moeten zijn voor de specifieke eisen die in een voedingsmiddelenproductie...

Top Seminar: Radio-Frequency in-pack Sterilization

Top Seminar: Radio-Frequency in-pack Sterilization

Top b.v. organiseert een seminar over hun nieuwe Radio-Frequency Sterilization procestechnologie. Tijdens dit seminar komen enkele trends in de voedselindustrie, nieuwe voedselprocessen en de mogelijkheden voor lang houdbare producten met verbeterde kwaliteit aan bod. Het seminar vindt plaats op donderdag 11 oktober tijdens de Dutch Agri Food Week....

‘Ontsmettingsmiddel in food maakt listeria resistent’

Een ontsmettingsmiddel dat in de foodindustrie veel wordt gebruikt om machines te reinigen, blijkt tot gevolg te hebben dat hersenvliesontsteking minder goed te behandelen is, meldt het AMC. Door het veelvuldige gebruik wordt de listeria-bacterie in toenemende mate resistent, waardoor patiënten minder goed genezen. Listeria monocytogenes in voedingsmiddelen kan leiden tot voedselinfectie en in zeldzame gevallen tot hersenvliesontsteking. Onderzoekers van het AMC vonden het opmerkelijk dat patiënten de laatste tijd minder goed genezen van hersenvliesontsteking door listeria. Patiënten gevolgd Uit...