Horecava en HorecaNetwerk.nl lanceren nieuw online platform

                                                  Foto: Luuk Scholte en Mehmet Eser (Horecava)

Uit onderzoek van de Horecava blijkt dat de bezoekers van de beurs grote behoefte hebben aan informatie. Zoals informatie over leveranciers en producten, trends en ontwikkelingen, maar ook tips en kennis om de bedrijfsvoering te verbeteren. Daarom lanceert de vakbeurs samen met Horecanetwerk een nieuw online platform. De introductie vindt plaats in het eerste kwartaal van 2020.

Het platform verbindt het hele jaar de vraag en aanbod binnen de foodservicebranche. Verschillende disciplines komen hier samen, zoals actueel nieuws over buitenshuis eten, slapen en drinken. De bezoekers kunnen informatie krijgen.Verder is het mogelijk voor leveranciers om eigen content op het platform te plaatsen en kunnen bezoekers direct contact met hen opnemen.  

De Horecava is de grootste vakbeurs voor de horeca in Nederland. Vier dagen lang presenteren verschillende foodservicepartijen innovatieve startups en interessante sprekers zich aan de bezoekers van de beurs.

Horecanetwerk.nl is een online vertegenwoordiger en online horecabeurs, waarbij vooral de focus op vernieuwing ligt.

Thema's
Lees ook
Nieuw online platform Kiempunt voor Limburgse agrofood

Nieuw online platform Kiempunt voor Limburgse agrofood

Het nieuwe online platform Kiempunt voor innovators in Limburgse agrofood is 21 juni gelanceerd.  LIOF, Provincie Limburg en diverse partners in de regio willen met het platform de agrofood community in Limburg stimuleren en innovatie bevorderen. Dit gebeurt door het leggen van nieuwe verbindingen en het delen van kennis. Innovatie Innovatie is noodzakelijk...

Online platform Food&Friends is live

Online platform Food&Friends is live

Het online foodplatform Food and Friends is live. Op deze website staan allerlei recepten van bekende chefs, kookboekenauteurs en andere foodfanaten. Het doel is om alle thuiskoks van Nederland en België uit te dagen om net een stapje verder te gaan dan ze normaal zouden doen. Of het nu gaat om groot uitpakken voor een diner of om doordeweekse recepten....

Priva en Innoveins willen innoveren in zachtfruit en glastuinbouw

Priva en Innoveins willen innoveren in zachtfruit en glastuinbouw

Priva en Innoveins gingen 6 juni een officieel samenwerkingsverband aan. De bedrijven willen een of meerdere innovatiecluster(s) op zetten voor onder andere data-applicaties en gerobotiseerde teelttoepassingen in zachtfruit en de glastuinbouw. Dit proces, waarbij co-creatie centraal staat, krijgt vorm op de Brightlands Campus Greenport Venlo. Innovatie...