Horecava en HorecaNetwerk.nl lanceren nieuw online platform

                                                  Foto: Luuk Scholte en Mehmet Eser (Horecava)

Uit onderzoek van de Horecava blijkt dat de bezoekers van de beurs grote behoefte hebben aan informatie. Zoals informatie over leveranciers en producten, trends en ontwikkelingen, maar ook tips en kennis om de bedrijfsvoering te verbeteren. Daarom lanceert de vakbeurs samen met Horecanetwerk een nieuw online platform. De introductie vindt plaats in het eerste kwartaal van 2020.

Het platform verbindt het hele jaar de vraag en aanbod binnen de foodservicebranche. Verschillende disciplines komen hier samen, zoals actueel nieuws over buitenshuis eten, slapen en drinken. De bezoekers kunnen informatie krijgen.Verder is het mogelijk voor leveranciers om eigen content op het platform te plaatsen en kunnen bezoekers direct contact met hen opnemen.  

De Horecava is de grootste vakbeurs voor de horeca in Nederland. Vier dagen lang presenteren verschillende foodservicepartijen innovatieve startups en interessante sprekers zich aan de bezoekers van de beurs.

Horecanetwerk.nl is een online vertegenwoordiger en online horecabeurs, waarbij vooral de focus op vernieuwing ligt.

Thema's
Lees ook
Ossenstaart van Veviba bij 19 bedrijven terechtgekomen

Ossenstaart van Veviba bij 19 bedrijven terechtgekomen

Uit het traceringsonderzoek van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) blijkt dat ook bij Nederlandse bedrijven ossenstaarten van het Belgische vleesbedrijf Veviba terecht zijn gekomen. 19 groothandels, slagers, supermarkten en horecaondernemingen hebben het product verkocht. De voedselautoriteit laat deze bedrijven weten dat ze een publiekswaarschuwing...

Lebo presenteert kaasthee op de Horecava

Lebo presenteert kaasthee op de Horecava

Tijdens de Horecava presenteerde Lebo Kaas kaasthee ofwel Cheese Tea. In Azië is kaasthee al een aantal jaren een enorme hit. Deze trend komt nu naar Amerika en Europa. Bezoekers van de Horeca konden de kaasthee proeven. Cheese Tea is (meestal) koude thee met daarop een laag schuimende roomkaas, afgemaakt met toppings en smaakcombinaties, zoals chocolade,...

Verstegen Spices & Sauces lanceert eetbare vullingen voor 3D-foodprinter

Verstegen Spices & Sauces lanceert eetbare vullingen voor 3D-foodprinter

Verstegen Spices & Sauces lanceerde eetbare vullingen voor de 3D-foodprinter tijdens de Horecava. Dit gebeurt in samenwerking met ByFlow, producent van de foodprinter Focus. Op de Horecava krijgen bezoekers de mogelijkheid om de 3D-foodprinter zelf uit te proberen. De eerste vulling bestaat uit bietenpuree, kardemon, piment en knoflook, een puree...