Hygiënespecial 2019

21 maart 2019

Binnenkort komt EVMI weer met een gloednieuwe Hygiënespecial. Daarin leest u over voorschriften, onderzoek en techniek op het gebied van hygiëne, maar ook over houdbaarheid, verontreiniging en allergenen.

Bacteriën, allergenen, vocht, ongedierte, verboden stoffen en fysieke verontreinigingen; de voedselproducent moet overal rekening mee houden. Dat is lang niet altijd eenvoudig. Ondanks alle inspanningen van producenten neemt het aantal recalls van voedingsmiddelen jaarlijks toe, net als het aantal voedselvergiftigingen dat wordt gemeld. Het laat zien hoe belangrijk – en hoe ingewikkeld – hygiëne is voor onze voedselveiligheid.

We belichten het onderwerp hygiëne van alle kanten, we vragen overheidsinstanties, laboratoria, universiteiten en verschillende bedrijven naar hun visie en hun producten. Van vloeren tot machines, van kleding tot training en apps; de Hygiënespecial houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

We vertellen ook graag het verhaal van bedrijven en partijen die zich dagelijks met hygiëne bezighouden. Wilt u nog deelnemen, wij nodigen u van harte uit om uw verhaal te vertellen of uw advertentie te plaatsen.

De special is een bijlage bij (onder andere) EVMI editie 3 2019.

Altijd op de hoogte blijven?