Imke de Boer geeft keynote over gezonde voedselsystemen op Food Technology
Hoe ziet een regeneratief en gezond voedselsysteem in 2050 eruit? Daarover geeft Imke de Boer, hoogleraar Dierlijke Productiesystemen aan Wageningen Universiteit een keynote tijdens Food Technology. Het thema: Terug naar de roots van het Nederlandse voedselsysteem: van meer naar beter.
Imke de Boer en Eveline de Olde (Onderzoeker Dierlijke Productiesystemen) leiden een team van boeren, vertegenwoordigers van milieu- en landbouworganisaties en wetenschappers van Wageningen Universiteit in het onderzoek naar duurzame en gezonde voedselsystemen, waarover ze een longread publiceerden op de website van WUR. In haar keynote presenteert De Boer haar voedselvisie voor Nederland en de veranderingen die nodig zijn om daar te komen, want de voedingsmiddelenindustrie moet daarvoor behoorlijk op z’n kop.
Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom naar Food Technology.
|
Altijd op de hoogte blijven?
Thema's
Meer over
Lees ook
inPhocal presenteert zich op Food Technology
Voedselverwerking, de machines daarvoor en alles wat er komt kijken bij het automatiseren van die verwerking, laten de exposanten op Food Technology zien. De komende weken vertellen exposanten aan EVMI wat ze meenemen naar de beursvloer.
Food Technology: Process and energy optimization
Productie- en energiekosten zijn nog nooit zo relevant geweest als nu. In de presentatie van NIZO op Food Technology worden een aantal van de grootste mogelijkheden besproken met de middelen en methodes voor het optimaliseren van productie- en energiekosten.
Beko presenteert zich op Food Technology
Voedselverwerking, de machines daarvoor en alles wat er komt kijken bij het automatiseren van die verwerking, laten de exposanten op Food Technology zien. De komende weken vertellen exposanten aan EVMI wat ze meenemen naar de beursvloer.