Ingrediënten

Ter Marsch & Co lanceert de wietburger

Wietburger

Burgerbar Ter Marsch & Co lanceert de Cannabis Burger tijdens de Horecava op 8 januari. Consumenten kunnen deze limited edition burger vanaf 9 januari 2018 een week proeven bij de vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Het is niet de eerste keer dat Ter Marsch & Co met wiet werken. In 2017 introduceerden zij al de Wiedewietsaus, een saus op basis van biologische cannabis.

Chef Olaf Oldenburg ontwikkelde de Cannabis burger, die bestaat uit dry aged Angus Beef, Japans Wagu en langzaam gegaarde biokalfsnek op een brioche wietbroodje van de eigen bakkerij ‘Bakkerij Ter Marsch by Edwin Klaasen’. De burger is voorzien van originele, veelal biologische ingrediënten zoals Hollandse kropsla, oude Remeker kaascrumble, gedroogde tomaat, zoetzure tomaat, Cornichon relish, romige limoenwietsaus en gepofte boekweit.

De briochebol is gemaakt van pure ingrediënten; tarwebloem, verse scharreleieren, roomboter en volle melk van de boer. De bol wordt verrijkt met poeder van gedroogde wietbladeren zonder THC. De gast wordt volgens de burgerbar “niet high van de wiet, maar wel van de zintuigprikkelende smaak”.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *