Nieuws
food & nutrition
Beeld: Shutterstock

Verpakkingen die reageren op hun inhoud, nieuwe conserveertechnologieën, sla in stapelbedden en de toekomst van het voedingsadvies. Dit is slechts een kleine greep uit de onderwerpen die op het Food & Nutrition Evenement op 6 november in Utrecht aan bod zullen komen.

Wat zijn de kansen van personalised nutrition voor je bedrijf? Hoe kun je het beste omgaan met afvalstromen bij je voedselproductie? Hoe helpt ruimtevaarttechnologie om gewassen beter te monitoren? Met de belangrijke kwesties die spelen in de voedingsmiddelenindustrie, van gezondheid tot duurzaamheid, is innovatie misschien wel belangrijker dan ooit. Daarop ligt dan ook de nadruk tijdens het Food & Nutrition Evenement in de Galgenwaard in Utrecht.

In twee parallelsessies met de focus op duurzaamheid en innovatie laat je je inspireren door innoverende toppers uit de industrie en duik je diep de materie in met wetenschappers van onder meer Wageningen University & Research, Cosun en TNO. Tijdens de inhoudelijke lezingen leer je meer over bijvoorbeeld analysemethodes die de kwaliteit van ons eten in de gaten houden, hoe we afvalstromen in voedselproductie beter kunnen gebruiken en hoe verpakkingen kunnen reageren op hun inhoud.

Naast lezingen biedt het Evenement ook een bedrijvenmarkt, waar je kennismaakt met de ondernemingen die zich dagelijks bezighouden met het verbeteren van onze voeding. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Meld je aan via www.foodandnutrition.nu

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *