Innovatievouchers voor Gelderse MKB-bedrijven

WAGENINGEN - De provincie Gelderland stelt ook voor 2014 innovatievouchers beschikbaar voor het Gelderse MKB. Food Valley NL reikt deze vouchers uit aan agri-, food- en feedbedrijven. De totale waarde van de vouchers bedraagt 500.000 euro.

Een voucher vergoedt maximaal de helft van de onderzoekskosten voor product-/procesverbetering of -realisatie, tot een maximum bedrag van 10.000 euro (inclusief btw).

Kennis inkopen

De innovatievouchers zijn bedoeld voor Gelderse bedrijven met concrete onderzoeksvragen. De vouchers mogen worden ingezet om kennis in te kopen bij een kennisleverancier. Het bedrijf stelt hiervoor een onderzoeksvraag op die het graag beantwoord wil zien en dient deze vraag in bij Food Valley NL om in aanmerking te komen voor de innovatievouchers.

De vouchers kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld onderzoek, het huren van laboratoriumfaciliteiten of het inschakelen van innovatie- en/of subsidieadviseurs. In 2013 heeft Food Valley NL 33 innovatievouchers uitgereikt.

Lees ook:

Meer over
Lees ook
Studenten presenteren foodinnovaties voor gezonder, duurzamer en socialer eten

Studenten presenteren foodinnovaties voor gezonder, duurzamer en socialer eten

Op 14 juni organiseerde FICA de zesde editie van het FICA Summer Event in Amsterdam. Tijdens dit event kwamen 15 groepen studenten van de opleiding Food Commerce & Technology van Hogeschool Inholland, bedrijven uit het werkveld, docenten, lectoren, practoren en een jurypanel samen. De afgelopen zes maanden hebben de tweedejaarsstudenten gewerkt aan...

Sial Paris 2022 staat in het teken van innovatie

Sial Paris 2022 staat in het teken van innovatie

De SIAL Paris, internationale vakbeurs voor de voedingsmiddelenbranche, vindt dit jaar plaats van zaterdag 15 oktober tot en met woensdag 19 oktober. De beurs presenteert een kijk op de trends die de wereld van levensmiddelen in 2022 beïnvloeden en gaat op zoek naar de beste innovaties.

Personalised Nutrition For All-challenge zoekt innovatieve hulpmiddelen

Personalised Nutrition For All-challenge zoekt innovatieve hulpmiddelen

Om de innovatie van gepersonaliseerde voeding te versnellen, lanceren EIT Food, Foodvalley NL en Food Innovation Hub Europe de challenge Personalised Nutrition For All. Startups en multistakeholdergroepen worden uitgenodigd om hun ideeën voor gepersonaliseerde voeding in de dienen. De winnaars ontvangen een budget van €30.000 euro om hun idee verder...