Inschrijving Horecava Innovation Awards 2022

Horecava Innovation Award 2020

Winnaars 2020 Gold & Green (foto: Horecava)

Foodondernemers kunnen zich weer inschrijven voor de Horecava Innovation Award. Deze prijs voor beste innovatie wordt op de eerste dag de Horecava, op 10 januari 2022, voor de 21e keer uitgereikt. De inschrijving is in volle gang en loopt tot 22 oktober.

De organisatie van de Horecava begon met het uitreiken van de awards om innovatie in de foodservicebranche zichtbaar te maken en te stimuleren. De prijs werd de afgelopen jaren gewonnen door onder andere Gold & Green, Deliverect en Pure Pacific Yellowtail.

Horecava Innovation Awards

Er zijn vier categorieën:  Food & Beverage; Equipment & Services; Concepts, Interior & Design; en Digital, Apps & Social Media. In alle vier de categorieën wijst de jury een winnaar aan. Een van hen wordt de overall winnaar. Daarnaast wordt ook de Karel de Vos Duurzaamheid Award uitgereikt aan het product dat het meeste blijk geeft van een duurzame, toekomstgerichte visie.

De jury, onderleiding van juryvoorzitter Hayk Simons (eigenaar HTC Advies), maakt 19 november de genomineerden bekend. Op de openingsdag van Horecava worden de winnaar bekendgemaakt.

Horecava 

De Horecava biedt een podium voor de foodservice industrie. Van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari 2022 is er in de Amsterdam RAI een breed scala van leveranciers en fabrikanten, een theaterprogramma en sprekers te vinden. 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Thema's
Lees ook
Redefine Meat wint Horecava Innovation Award

Redefine Meat wint Horecava Innovation Award

De plantaardige vleesproducent Redefine Meat is de overall winnaar van de Horecava Innovation Award. Tijdens de opening van de Horecava op maandag 9 januari reikte juryvoorzitter Puck Wilbers de verschillende awards uit.

Circulair Brood gemaakt van gerecyclede broodresten

Circulair Brood gemaakt van gerecyclede broodresten

Brood is een van de meest verspilde voedingsproducten in Nederland. Op het gebied van duurzaamheid valt hier nog veel winst te behalen. Top Bakkers doet dat met Circulair Brood: oud brood gerecycled om er nieuwe broden van te maken. Het innovatieve product is te zien en proeven op Horecava.

Duurzaamheid staat centraal op Horecava

Duurzaamheid staat centraal op Horecava

Horecava, de vakbeurs voor de horecabranche in Nederland, gaat vandaag van start in Amsterdam RAI. Eén van de belangrijkste thema’s tijdens de beurs van dit jaar is duurzaamheid. Steeds meer horecaondernemers zijn bewust bezig met groen ondernemen en het tegengaan van voedselverspilling. Onderwerpen zoals eten zonder verspilling, groene innovaties en...