Janet Kooren nieuwe hoofdredacteur EVMI

Janet Kooren_EVMI

EVMI, vakblad voor de voedingsmiddelenindustrie heeft een nieuwe hoofdredacteur. Janet Kooren, voorheen onder andere hoofdredacteur van Automatie PMA, komt de gelederen van Alea Publishers versterken.

Janet Kooren is een ervaren vakbladjournalist in de technische hoek en werkte eerder samen met de uitgever van EVMI. Ze was jarenlang betrokken bij de organisatie van technische vakbeurzen en de laatste tien jaar verdiende ze haar sporen als freelance technisch schrijver bij onder andere Automatie PMA, het  tijdschrift voor industriële automatisering en processing. Hier maakte ze al uitgebreid kennis met de
technische kant van de voedingsmiddelenindustrie. 

Uitdaging

Janet Kooren: “EVMI is een nieuwe mooie uitdaging. Het blad heeft een goede naam in de markt en ik werk er graag aan mee om die nog verder uit te bouwen. In de hele technische-, machine- en automatiseringskant van de industrie ben ik goed thuis. De voedingsinnovatiekant is nieuw voor me, maar het is een heerlijke uitdaging om ook daar snel in thuis te raken. Het is een interessante wereld waar veel budget is voor innovatie en R&D en waarin actuele maatschappelijke en duurzaamheidsvragen spelen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met de andere collega’s binnen Alea Publishers.”

Nieuwe koers

Roeland Dobbelaer, uitgever EVMI: “Met EVMI hebben we twee jaar geleden een nieuwe koers ingeslagen. Van EVMI maken we nu hét techblad voor de voedingsmiddelenindustrie met als speerpunten: Foodinnovatie, Proces & Techniek, R&D en Management. EVMI is een blad dat onmisbaar is voor de beslissers in deze sector. Met de kennis en ervaring van Janet komt deze doelstelling weer dichterbij. We kijken uit naar deze hernieuwde samenwerking.”

EVMI

EVMI staat voor Experticecentrum Voedingsmiddelenindustrie. Dit is het platform voor de professional in de
voedingsmiddelenindustrie. Het platform bestaat uit: vakblad EVMI met naast de reguliere edities de
jaarlijkse specials over hygiëne en verpakkingen; de website met het laatste nieuws en de wekelijkse digitale nieuwsbrieven; jaarlijkse vakcongressen en beurzen. Doelstelling EVMI: professionals uit de industrie informeren over actuele ontwikkelingen en achtergronden in de foodsector.

EVMI is onderdeel van Alea Publishers, uitgeverij van vakkennisplatformen in Food. Andere titels zijn onder andere Bakkers in Bedrijf, Pompshop, Vismagazine, Vlees+ en de vacaturesite voor Food &
Agro www.foodbanen.nu.

Lees ook
Digitaal magazine EVMI #2 verschenen

Digitaal magazine EVMI #2 verschenen

Vanaf vandaag is het digitale magazine van EVMI #2 te lezen.

EVMI 4 goes digital

EVMI 4 goes digital

Editie 4 van EVMI staat nu voor je klaar als digitaal magazine. Blader online door alle artikelen over het thema Ingrediënten én andere actuele onderwerpen en bedrijven uit de voedingsmiddelenindustrie.

EVMI 5 gelanceerd als digitaal magazine

EVMI 5 gelanceerd als digitaal magazine

Editie 5 van EVMI staat voor je klaar als digitaal magazine. Blader gemakkelijk door alle artikelen over het thema Food Lab. En zoals altijd is ook EVMI 5 gevuld met andere actuele verhalen en diverse bedrijven uit de voedingsmiddelenindustrie.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de voedingsmiddelenindustrie?

 

Abonneren