John West gaat sportieve partnerships aan

Visconservenfabrikant John West is een sportieve partnership aangegaan met de Strong Viking obstakelrun en met twee culinaire experts van Papendal. Op deze manier wil John West actieve mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen door het eten van vis.

Papendal

Vis zit vol met gezonde vetten, eiwitten en vitamines. Volgens John West geldt dat ook voor hun vis in blik, omdat het bedrijf de vis zo snel mogelijk conserveert blijven alle goede voedingsstoffen bewaard. De meeste sporters weten dat vis goed voor ze is. Maar hoe werkt dat nu precies? Wanneer moet je ook alweer meer eiwitten eten, wanneer koolhydraten? En hoe kan je dat een beetje handig klaarmaken? Diëtiste Brenda Frunt en chef Erik te Velthuis van Papendal geven antwoord op deze vragen.

In een serie posts en films op Facebook, YouTube, Instagram en de website van John West geeft Frunt bijvoorbeeld tips wanneer het ideale tijdstip is om een laatste goede maaltijd te eten voor een wedstrijd. Te Velthuis stelde acht recepten samen met de vis van John West.

Strong Viking obstakelrun

Marketing Manager Wilske Colenbrander licht de keuze voor deze twee partnerships verder toe: “Brenda en Erik leren ons dat je niet alleen buiten, of in de sportschool sport. Je legt de basis in de keuken. Een waardevolle insight, helemaal als je met de hele familie aan het voorbereiden bent voor een event als een obstacle run. Wij helpen graag mee om de hele familie zo sterk als een Viking aan de start te laten verschijnen. Dat moet ook wel, want het John West obstakel dat je aanstaand weekend in Nijmegen tegenkomt, gaat zeker een uitdaging zijn!”

John West

John West produceert al meer dan honderd jaar vis. Het bedrijf hanteert strenge controleprocedures en kwaliteitsgaranties om de kwaliteit van de vis en de zee flora en fauna te waarborgen. Het merk is te koop in 38 landen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Noord- en Zuid-Amerika.

Meer over
Lees ook
Tips Belastingdienst voor btw-verhoging

Tips Belastingdienst voor btw-verhoging

Na de Tweede kamer, is ook de Eerste Kamer akkoord met de btw-verhoging. Op 18 december stemden de Kamerleden met het voorstel in. Dit betekent dat het lage btw-tarief vanaf 1 januari van 6 procent naar 9 procent gaat. Deze tariefverhoging heeft gevolgen voor onder andere de administratie, de prijzen van goederen en diensten en...

Ambachtelijke bakker maakt brood nog steeds te zout

Ambachtelijke bakker maakt brood nog steeds te zout

Uit een meting van het Nederlands Bakkerij Centrum blijkt dat brood van de ambachtelijke bakker een stuk zouter is dan brood uit industriële bakkerijen. Gemiddeld zit het brood van ambachtelijke bakkers zelfs nog boven de wettelijke norm van maximaal 1,8 procent NaCl op de droge stof. Dat meldt het NVB. De meting werd uitgevoerd op 502 verschillende...

1 op de 13 ondernemers te laat met btw-aangifte

1 op de 13 ondernemers te laat met btw-aangifte

Ongeveer 140.000 ondernemingen misten afgelopen kwartaal de deadline van 1 november om hun btw-aangifte en/of -betaling te doen. Zij ontvangen een dezer dagen een naheffingsaanslag, vaak met boete. In ruim 80 procent van de gevallen was de betaling niet op tijd of correct. Dat meld de Belastingdienst in een persbericht van 3 december. Veel ondernemers,...