Judith Wiese in Raad van Bestuur van DSM

Wiese_DSM

DSM maakte 21 juli bekend dat het bedrijf Judith Wiese aan gaat stellen als nieuwe Executive Vice President Group People & Organization. Ook treed ze toe tot de Raad van Bestuur.

Wiese volgt per 1 januari 2018 Peter Vrijsen op. Vrijssen bekleedde deze rol sinds 2014 en gaat nu met pensioen.

Wiese komt uit Duitsland. Ze studeerde Human Relations en Economie aan de universiteit van Duisburg. In 1998 begon ze te werken bij Mars. Daar bekleedde ze verschillende HR-functies in verschillende delen van de wereld. Momenteel werkt ze bij Mars als Vice President People & Organization Corporate in McLean (Verenigde Staten).

Foto: DSM

Lees ook:

 
Lees ook
Gezondheid, voeding en bioscience worden focus bij DSM

Gezondheid, voeding en bioscience worden focus bij DSM

DSM gaat zich volledig richten op het adresseren van de maatschappelijke en milieu-uitdagingen van voedselproductie en consumptie wereldwijd. Dat betekent dat het bedrijf de bedrijfsstructuur vereenvoudigt.

Meatable en DSM ontwikkelen samen kweekvleesmedium

Meatable en DSM ontwikkelen samen kweekvleesmedium

Meatable slaat de handen ineen met DSM om groeimedia voor kweekvlees te ontwikkelen. Kweekvlees of gecultiveerd vlees staat nog in de kinderschoenen. Een van de grootste uitdagingen bij de ontwikkeling ervan is het groeimedium waarin het gekweekte vlees kan groeien. Kweekmedia zijn vloeistoffen gevuld met onder meer koolhydraten, eiwitten, vitamines...

DSM lanceert platform voor gepersonaliseerde voeding

DSM lanceert platform voor gepersonaliseerde voeding

Koninklijke DSM steunt de lancering van Hologram Sciences met $100 miljoen (circa €850.000). Het Amerikaanse health tech-bedrijf biedt op de consument gerichte gepersonaliseerde oplossingen voor voedingvraagstukken.