Jumbo introduceert nieuw assortiment verse vlees- en visproducten

Jumbo Fijnproevers

Jumbo introduceert een nieuw assortiment van verse vlees- en visproducten. Deze onbewerkte versproducten komen onder de noemer Jumbo Fijnproevers in de schappen te liggen. In het assortiment zitten onder andere een bavette, een XL ribeye en een roodbaarsfilet.

Met de nieuwe lijn richt de supermarktketen zich op de 'echte culinaire fijnproever'. Het assortiment staat naast het basisassortiment. Olaf de Boer, directeur Commercie: “Jumbo bood voorheen diverse premium producten aan onder verschillende merken zoals Chefs Tip en Fishes. We kiezen er nu bewust voor om deze samen te brengen onder één label. Dit maakt de herkenning onder klanten groter. Als het een Fijnproevers product is, weten ze dat het gaat om hoogstaande, kwalitatieve en verse producten."

In eerste instantie zitten er alleen vlees- en visproducten in de nieuwe lijn. De Boer sluit niet uit dat er in een later stadium ook andere verscategorieën, zoals bijvoorbeeld AGF, in het Jumbo Fijnproevers-assortiment komen.

 

Lees ook
Veiligheidswaarschuwing: mogelijk glasschilfers in Jumbo Diksap

Veiligheidswaarschuwing: mogelijk glasschilfers in Jumbo Diksap

Er zitten mogelijk glasschilfers in de flessen van Jumbo Diksap in de smaken Appel, Exotisch Fruit en Roodfruit. De supermarkt haalt de producten per direct uit de schappen.

Veiligheidswaarschuwing voor bepaalde tomatensauzen Jumbo en Albert Heijn

Veiligheidswaarschuwing voor bepaalde tomatensauzen Jumbo en Albert Heijn

De Jumbo en Albert Heijn hebben een terugroepactie voor een tomatensaus die mogelijk kleine metalen deeltjes bevat. Bij de Albert Heijn gaat het om een tomatensaus bij een Tante Fanny pizzapakket, bij de Jumbo zit de saus bij de eigen merk Pizzakit.

Jumbo introduceert MSC-gecertificeerde huismerklijn visconserven

Jumbo introduceert MSC-gecertificeerde huismerklijn visconserven

Supermarktketen Jumbo introduceert een eigen huismerklijn visconserven met MSC-keurmerk. Hiermee zet de supermarktketen een nieuwe stap in het verduurzamen van het visaanbod. Eerder kregen de verse en diepvriesvis van het Jumbo Huismerk al het duurzaamheidskeurmerk toegewezen.