Jumbo introduceert nieuw assortiment verse vlees- en visproducten

Jumbo Fijnproevers

Jumbo introduceert een nieuw assortiment van verse vlees- en visproducten. Deze onbewerkte versproducten komen onder de noemer Jumbo Fijnproevers in de schappen te liggen. In het assortiment zitten onder andere een bavette, een XL ribeye en een roodbaarsfilet.

Met de nieuwe lijn richt de supermarktketen zich op de 'echte culinaire fijnproever'. Het assortiment staat naast het basisassortiment. Olaf de Boer, directeur Commercie: “Jumbo bood voorheen diverse premium producten aan onder verschillende merken zoals Chefs Tip en Fishes. We kiezen er nu bewust voor om deze samen te brengen onder één label. Dit maakt de herkenning onder klanten groter. Als het een Fijnproevers product is, weten ze dat het gaat om hoogstaande, kwalitatieve en verse producten."

In eerste instantie zitten er alleen vlees- en visproducten in de nieuwe lijn. De Boer sluit niet uit dat er in een later stadium ook andere verscategorieën, zoals bijvoorbeeld AGF, in het Jumbo Fijnproevers-assortiment komen.

 

Lees ook
Dirk, Jumbo en Kellogg’s kanshebbers voor Gouden Windei

Dirk, Jumbo en Kellogg’s kanshebbers voor Gouden Windei

Voedselwaakhond foodwatch maakt de genomineerden voor het Gouden Windei bekend: de prijs voor het meest misleidende voedselproduct van het jaar. Jumbo Ice Tea Feel Immune, Inner Beauty en Good Energy, Pure Ambacht Ambachtelijke salade oma's aardappel-scharrelei van DIRK/Dekamarkt, en Kellogg’s All-Bran Fruit’n Fibre zijn de kanshebbers.

Plastic handgrepen multiverpakkingen frisdrank verdwijnen

Plastic handgrepen multiverpakkingen frisdrank verdwijnen

De plastic handgrepen van multiverpakkingen frisdrank en water in de supermarkt gaan verdwijnen. Albert Heijn, Jumbo, Coca-Cola in Nederland, en Vrumona hebben besloten om hier mee te stoppen.

Jumbo voert statiegeld in op plastic sapflessen

Jumbo voert statiegeld in op plastic sapflessen

Jumbo introduceert vrijwillig statiegeld op alle sap- en smoothiesflessen van het huismerk. Daarnaast worden ook de La Place sappen die verkrijgbaar zijn in Jumbo winkels en in de La Place restaurants voorzien van statiegeld. Dit najaar wil Jumbo de invoering van statiegeld op sapflessen volledig hebben gerealiseerd.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de voedingsmiddelenindustrie?

 

Abonneren