Kwaliteit en voedselveiligheid voorop
In de voedingsmiddelenindustrie ligt contaminatie altijd op de loer. Om de voedselveiligheid te waarborgen zijn goede voorzorgsmaatregelen, hygiëne en controle nodig. Tijdens Food Technology 2021 maakt u kennis met oplossingen op het gebied van onder andere labtechnologie, analysetechniek, hygiëne, certificering, beschermingsmiddelen, kwaliteitsmanagement en procesbeheersing.
Op 27 en 28 januari organiseren Mikrocentrum en Vakblad EVMI (Alea Publishers), Food Technology 2021. Of het nu gaat om CO2-uitstoot, voedselveiligheid, ketentransparantie, gezonde voeding of clean label; de oplossingen worden geboden door nieuwe technologie en innovaties. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Gedurende deze twee dagen ontdekt u een breed scala aan oplossingen binnen de volgende thema's:
- Fabriek van de toekomst
- Duurzame en transparante keten
- Food innovatie
- Veilig voedsel
- Food lab
Altijd op de hoogte blijven?
Thema's
Meer over
Lees ook
Eerste vormen van programma Food Technology duidelijk
Food Technology 2023 staat in de agenda voor 12 en 13 april. Een congres en beurs met uiteenlopende informatie over en rond de voedingsmiddelenindustrie. De eerste sprekers, stands, seminars en wat dies meer zij, zijn geboekt.
Lezing Food Technology: Efficiënte koeling binnen iedere zone
Food Technology, dé beurs voor hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie, keert terug in de Brabanthallen op 12 en 13 april. Deze editie biedt weer een gevarieerd programma van sprekers. Freddy van de Kolk, Branch Manager F&B bij Rittal, geeft de lezing Efficiënte koeling binnen iedere zone.
Lean Goedegebuure van Tony Chocolonely keynote spreker Food Technology
Food Technology biedt in 2023 een gevarieerd programma van sprekers. Lean Goedegebuure van Tony Chocolonely is keynote spreker. In zijn presentatie staat de traceerbaarheid van de Tony’s Chocolonely-reep.