Laboratoriumprofessionals en wetenschappers komen samen op Labtechnology

26 september 2017

Bèta Publishers, uitgever van vakbladen zoals C2W en Medicines, organiseert op dinsdag 3 en woensdag 4 oktober het tweedaagse evenement Labtechnology. Ruim 1500 professionals werkzaam in en rondom het lab, universiteit en bedrijfsleven worden verwacht in Jaarbeurs Utrecht voor lezingen, een uitgebreide vakbeurs en het nieuwe Single Use Event. Analytische ontwikkelingen en single use-productietechnieken binnen de (klassieke) chemie, chemische industrie en biotechnologie staan centraal tijdens het evenement.

Congres

Ruim 50 experts uit wetenschap en bedrijfsleven spreken tijdens het congres. Elke dag zijn er twee keynotes en diverse sessies met sprekers over specifieke onderwerpen uit de (analytische) chemie en biotechnologie/life sciences. Op 3 oktober spreken keynotes Prof.dr. Thomas Hankemeier van het Leiden Academic Centre for Drug Research (LACDR), en Dr. Denise Jacobs van DSM rondom het thema ‘Analytical technologies in chemistry and the biotech industry’.

Op de tweede dag, 4 oktober, staat het thema ‘R&D, Process Development and (GMP) Manufacturing’ centraal. Onder andere David Valentine van Lonza staat dan op het programma als keynote. Verschillende verenigingen en brancheorganisaties, zoals de Nederlandse Biotechnologische Vereniging en de Sectie Analytische Chemie van de KNCV, verzorgen bovendien parallelsessies.

Vakbeurs

Naast een uitgebreid sprekersprogramma is Labtechnology ook een ontmoetingsplek voor laboratoriumprofessionals en leveranciers. Op een beursvloer van ruim 5000 m² presenteren ruim 100 leveranciers zich aan de bezoekers. Een speciaal demo-programma begeleidt de bezoekers langs de innovatieve producten van deze leveranciers.

Single Use Event  

Nieuw dit jaar is het Single Use Event op woensdag 4 oktober. Het eerste evenement in Nederland dat geheel is gewijd aan artikelen voor eenmalig gebruik binnen de (bio)farmaceutische wereld, van pipetpuntjes tot complete reactoren. Het Single Use Event biedt een unieke mogelijkheid om te netwerken met leveranciers en gebruikers van Single Use-producten.

Aanmelden

Deelname aan Labtechnology is gratis voor alle bezoekers. Aanmelden is mogelijk via het online formulier op www.labtechnology.nl/inschrijven. Voor exposanten zijn nog enkele plekken beschikbaar op de beursvloer. Kijk voor de mogelijkheden op www.labtechnology.nl/exposanten

Altijd op de hoogte blijven?