Laurent Willaerts nieuwe directeur &samhoud food

willaerts

&samhoud food stelt Laurent Willaerts aan als nieuwe algemeen directeur. De voormalige directeur van Nestlé Professional sluit aan als partner bij de start-up.

Als voormalig algemeen directeur van Nestlé Professional heeft Willaerts ruim 13 jaar ervaring in de branche. Hij is enthousiast over de missie van &samhoud. “Het is voor onze toekomst van groot belang om ons eetpatroon te veranderen. &samhoud speelt hierin een belangrijke rol met innovatieve en lekkere producten waar ik echt in geloof.” Met Willaerts aan het roer wil de start-up harder groeien.

&samhoud

Met &samhoud food willen ondernemer Salem Samhoud en 2-Michelinsterren chef Moshik Roth mensen inspireren om meer groenten te eten. Het bedrijf produceert groenteproducten als vleesvervangers en maaltijden die bij verschillende winkels en online platforms te koop zijn.

Lees ook
Grote bedrijven openbaren hun ‘plastic footprint’

Grote bedrijven openbaren hun ‘plastic footprint’

Coca-Cola produceerde in 2017 3 miljoen ton plastic. Dat bedrijf en een aantal andere grootverbruikers van plastic verpakkingen voor de consumentenmarkt gaven openheid van zaken aan de Ellen MacArthur Foundation. Coca-Cola maakt, volgens The Guardian, een vijfde van de plastic PET-flessen ter wereld. Per minuut rollen er 200.000 PET-flesjes...

Flinke verschuivingen in de top van Unilever

Flinke verschuivingen in de top van Unilever

Unilever kondigt een aantal veranderingen aan binnen de organisatie, met bijbehorende verschuivingen in de top van het bedrijf. Zo neemt Nitin Paranjpe, nu hoofd van de divisie Food & Refreshment, de nieuwe functie van COO op zich. Daarmee treed hij toe tot het hoogste bestuur van het concern, naast de CEO en CFO. Zijn huidige functie wordt...

Zorgvuldig fermenteren cruciaal voor lekkere koffie

Zorgvuldig fermenteren cruciaal voor lekkere koffie

Door groene koffiebonen te fermenteren, verbeteren de smaak en aroma's van koffie. Hoe je dat het best kunt doen, onderzochten Belgische wetenschappers, schrijft De Standaard.Arabicabonen ondergaan altijd een fermentatieproces om het schilletje en gomlaagje rondom de boon te verwijderen. Bij bonen van robustakoffie gebeurt dat niet; die...