Lebo presenteert kaasthee op de Horecava

Kaasthee

Tijdens de Horecava presenteerde Lebo Kaas kaasthee ofwel Cheese Tea. In Azië is kaasthee al een aantal jaren een enorme hit. Deze trend komt nu naar Amerika en Europa. Bezoekers van de Horeca konden de kaasthee proeven.

Cheese Tea is (meestal) koude thee met daarop een laag schuimende roomkaas, afgemaakt met toppings en smaakcombinaties, zoals chocolade, zoute karamel of fruitsmaken. De lichtzoute roomkaas biedt een tegenwicht tegen de tannines (bitter) in de thee. Door een goede balans van zoet, zout en romig ontstaat een ware smaakexplosie, als een verfrissende ‘theemilkshake’.

Lebo ontwikkelde drie recepten Cream Cheese Tea. Het resultaat is een friszoete ijsthee op basis van zwarte of groene thee, voorzien van een laag gezoete roomkaas, diverse spannende ingrediënten en toppings in de smaken zoute karamel, perzik en citroen.

Lees ook
Ter Marsch & Co lanceert de wietburger

Ter Marsch & Co lanceert de wietburger

Burgerbar Ter Marsch & Co lanceert de Cannabis Burger tijdens de Horecava op 8 januari. Consumenten kunnen deze limited edition burger vanaf 9 januari 2018 een week proeven bij de vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Het is niet de eerste keer dat Ter Marsch & Co met wiet werken. In 2017 introduceerden zij al de Wiedewietsaus, een saus op...

Innovation & Trend Seminar tijdens Horecava 2018

Innovation & Trend Seminar tijdens Horecava 2018

De Horecava en partners nodigen decision makers uit de foodservice en foodretail branche uit om deel te nemen aan het vierdaagse seminarprogramma van het Innovation & TrendLAB tijdens de beurs. In deze sessies geven topsprekers hun visie op de invloed van de ontwikkelingen in de foodsector. De thema’s die aan bod komen zijn technologie, identiteit,...