Food Technology: Trends die verschil gaan maken in de foodmarkt

Food Technology Marcel Lambregts

Wat zijn de belangrijkste trends die verschil gaan maken in de Nederlandse foodmarkt? Daarover vertelt Marcel Lambregts van Rabobank in zijn lezing op foodvakbeurs Food Technology.

Consumenten geven steeds meer uit aan gemak. Ook duurzaamheid en gezonder eten spelen een steeds grotere rol. Welke trends zijn de komende jaren nog meer belangrijk? In deze lezing worden de belangrijkste trends geschetst. Tevens wordt er een beeld gevormd over hoe de bestaande (eco)systemen moeten veranderen om toekomstbestendig te kunnen zijn.

Over de spreker

Marcel Lambregts is Sectormanager Food bij Rabobank. Binnen deze functie houdt hij zich vooral bezig met de levensmiddelenindustrie. Hij brengt de keten van boer tot bord in beeld en schetst de voedseltrends.

 Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom naar Food Technology.

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
inPhocal presenteert zich op Food Technology

inPhocal presenteert zich op Food Technology

Voedselverwerking, de machines daarvoor en alles wat er komt kijken bij het automatiseren van die verwerking, laten de exposanten op Food Technology zien. De komende weken vertellen exposanten aan EVMI wat ze meenemen naar de beursvloer.

Food Technology: Process and energy optimization

Food Technology: Process and energy optimization

Productie- en energiekosten zijn nog nooit zo relevant geweest als nu. In de presentatie van NIZO op Food Technology worden een aantal van de grootste mogelijkheden besproken met de middelen en methodes voor het optimaliseren van productie- en energiekosten.

Beko presenteert zich op Food Technology

Beko presenteert zich op Food Technology

Voedselverwerking, de machines daarvoor en alles wat er komt kijken bij het automatiseren van die verwerking, laten de exposanten op Food Technology zien. De komende weken vertellen exposanten aan EVMI wat ze meenemen naar de beursvloer.