Food Technology: Trends die verschil gaan maken in de foodmarkt

2 februari 2023 Redactie Food

Wat zijn de belangrijkste trends die verschil gaan maken in de Nederlandse foodmarkt? Daarover vertelt Marcel Lambregts van Rabobank in zijn lezing op foodvakbeurs Food Technology.

Consumenten geven steeds meer uit aan gemak. Ook duurzaamheid en gezonder eten spelen een steeds grotere rol. Welke trends zijn de komende jaren nog meer belangrijk? In deze lezing worden de belangrijkste trends geschetst. Tevens wordt er een beeld gevormd over hoe de bestaande (eco)systemen moeten veranderen om toekomstbestendig te kunnen zijn.

Over de spreker

Marcel Lambregts is Sectormanager Food bij Rabobank. Binnen deze functie houdt hij zich vooral bezig met de levensmiddelenindustrie. Hij brengt de keten van boer tot bord in beeld en schetst de voedseltrends.

 Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom naar Food Technology.

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven?