Food Technology: Efficiënte koeling binnen iedere zone

4 januari 2023 Redactie Food

Food Technology, dé beurs voor hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie, keert terug in de Brabanthallen op 12 en 13 april. Deze editie biedt weer een gevarieerd programma van sprekers. Freddy van de Kolk, Branch Manager F&B bij Rittal, geeft de lezing Efficiënte koeling binnen iedere zone.

Binnen de voeding – genotsmiddelen en farmaceutische industrie kennen we verschillende hygiënische zones. Hier dient rekening mee gehouden te worden als het gaat om de keuze van materiaalsoort, IP-waarde en mate van reinigbaarheid van behuizingen. Ook is het belangrijk dat de juiste wijze van klimatiseren van deze behuizingen wordt gekozen. Freddy van de Kolk geeft graag uitleg aan de hand van diverse voorbeelden.

Over de spreker

Freddy van de Kolk is sinds 2017 verantwoordelijk voor de voeding – genotsmiddelen en farmaceutische industrie bij Rittal B.V. Dagdagelijks is Freddy actief met het ondersteunen van eindklanten (productiebedrijven), machinebouwers en system integrators bij het bepalen van juiste materiaalkeuzes en technische oplossingen binnen de verschillende hygiënische zones die we kennen op het gebied van behuizingen en klimatisering.

Food Technology brengt de werelden van food, beverage en technologie bij elkaar. De beurs vindt plaats op 12 en 13 april 2023 in de Brabanthallen en is gratis te bezoeken! Aanmelden kan via onderstaande button. 

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven?