Food Technology: Innovatie is onvoorspelbaar, het proces controleerbaar

Food Technology Bram de Vrught

Food Technology, de beurs voor hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie, vindt plaats op 12 en 13 april 2023 in de Brabanthallen. Bram de Vrught, Managing Director bij QING, geeft de lezing Innovatie is onvoorspelbaar, het proces controleerbaar.

Over de lezing

Stijgende energiekosten, een groeiend tekort aan arbeidskrachten terwijl er ontzettend veel manuele arbeid nodig is en toenemende eisen op het gebied van voedselveiligheid. Dit zijn slechts een aantal van de uitdagingen in de voedingsmiddelenindustrie. Het integreren van geavanceerde automatisering en slimme technologieën zoals Digital Twin, AI en Vision zijn essentieel om deze uitdagingen te tackelen.

Maar hoe ga je om met zulke risicovolle trajecten? Hoe bepaal je de prioriteiten en hoe hou je controle over jouw investeringen? Bram vertelt hoe je controle krijgt en houdt over dit soort ingrijpende trajecten binnen jouw bedrijf. De combinatie tussen technologie, businesscase en draagvlak.

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Inspirerende lezingen tijdens Food Technology dag 1

Inspirerende lezingen tijdens Food Technology dag 1

De eerste dag van Food Technology zit er op. Het was een dag vol inspirerende lezingen, een druk bezochte beurs en ontmoetingen. Een greep uit de lezingen en presentaties tijdens de eerste dag van Food Technology.

DSM brengt dit jaar nieuw eiwit van canolazaden op de markt

DSM brengt dit jaar nieuw eiwit van canolazaden op de markt

Tijdens het evenement Food Technology vertelt Maartje Franse van DSM tijdens het Kennisplatform Labmanagers over de ontwikkeling van een nieuw eiwit: CanolaPro, gemaakt van canolazade

Duurzame en efficiëntere voedselproductie

Duurzame en efficiëntere voedselproductie

Food Technology begon vandaag met keynote speaker Remko Boom, chemisch technoloog verbonden aan Wageningen University & Resource. Kunnen we op een duurzame en efficiëntere manier voedsel produceren met behoud van smaak en andere eigenschappen?