Food Technology: Innovatie is onvoorspelbaar, het proces controleerbaar
Food Technology, de beurs voor hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie, vindt plaats op 12 en 13 april 2023 in de Brabanthallen. Bram de Vrught, Managing Director bij QING, geeft de lezing Innovatie is onvoorspelbaar, het proces controleerbaar.
Over de lezing
Stijgende energiekosten, een groeiend tekort aan arbeidskrachten terwijl er ontzettend veel manuele arbeid nodig is en toenemende eisen op het gebied van voedselveiligheid. Dit zijn slechts een aantal van de uitdagingen in de voedingsmiddelenindustrie. Het integreren van geavanceerde automatisering en slimme technologieën zoals Digital Twin, AI en Vision zijn essentieel om deze uitdagingen te tackelen.
Maar hoe ga je om met zulke risicovolle trajecten? Hoe bepaal je de prioriteiten en hoe hou je controle over jouw investeringen? Bram vertelt hoe je controle krijgt en houdt over dit soort ingrijpende trajecten binnen jouw bedrijf. De combinatie tussen technologie, businesscase en draagvlak.
|
Altijd op de hoogte blijven?
Thema's
Meer over
Lees ook
Inspirerende lezingen tijdens Food Technology dag 1
De eerste dag van Food Technology zit er op. Het was een dag vol inspirerende lezingen, een druk bezochte beurs en ontmoetingen. Een greep uit de lezingen en presentaties tijdens de eerste dag van Food Technology.
DSM brengt dit jaar nieuw eiwit van canolazaden op de markt
Tijdens het evenement Food Technology vertelt Maartje Franse van DSM tijdens het Kennisplatform Labmanagers over de ontwikkeling van een nieuw eiwit: CanolaPro, gemaakt van canolazade
Duurzame en efficiëntere voedselproductie
Food Technology begon vandaag met keynote speaker Remko Boom, chemisch technoloog verbonden aan Wageningen University & Resource. Kunnen we op een duurzame en efficiëntere manier voedsel produceren met behoud van smaak en andere eigenschappen?