Lezing Food Technology: Rise of the Smart Appliances

Food Technology Verhaert

13 en 14 april vindt Food Technology plaats in de Brabanthallen. EVMI licht lezingen uit die tijdens het evenement gegeven worden.

Frederik Aldelhof van Verhaert geeft de lezing Rise of the Smart Appliances.
Innovatieve connected dispensers zorgen al voor een verbeterde klantloyaliteit en duurzame levering. Toekomstige apparaten zullen meer personalisatie mogelijk maken. Door in-line monitoring voor kwaliteit en AI toe te passen om niet-geïdentificeerde parameters te identificeren, zullen toekomstige bezorgsystemen u helpen om de perfecte serve en het perfecte product te krijgen.

Frederik is Innovation Acceleration Manager bij Verhaert. In zijn rol ondersteunt hij FMCG-bedrijven bij het leveren van innovatie, het vertalen van hun uitdagingen en ambities in concrete en geïntegreerde R&D-, ontwerp- en adviesprojecten. Voordat hij bij Verhaert kwam werken, was Frederik business management consultant in supply chain en innovation management bij grote adviesbureaus en accountmanager bij een wereldwijde fabrikant van consumentenelektronica.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Food Technology: Circulaire ingrediënten, hoe doen we dat?

Food Technology: Circulaire ingrediënten, hoe doen we dat?

Om beter om te gaan met de aarde, moeten we ook anders omgaan met reststromen die vrijkomen in de voedselproductie. Hoe gaat zoiets in zijn werk? Daarover vertelt Harold Bink van PeelPioneers tijdens foodvakbeurs Food Technology.

Food Technology: Trends die verschil gaan maken in de foodmarkt

Food Technology: Trends die verschil gaan maken in de foodmarkt

Wat zijn de belangrijkste trends die verschil gaan maken in de Nederlandse foodmarkt? Daarover vertelt Marcel Lambregts van Rabobank in zijn lezing op foodvakbeurs Food Technology.

Food Technology: Mogelijkheden van 3D-printing in food

Food Technology: Mogelijkheden van 3D-printing in food

Welke mogelijkheden bieden 3D-printers in food? Daarover geeft Kjeld van Bommel van TNO een lezing tijdens Food Technology, dé vakbeurs voor professionals in de voedingsmiddelenindustrie.