13 en 14 april vindt Food Technology plaats in de Brabanthallen. EVMI licht in de aanloop lezingen uit die tijdens het evenement gegeven worden.

Raymondo Adriaansen geeft de lezing Houd de hygiëne in stand en verhoog de productiviteit met Tork.

82% van de productiemanagers heeft wel eens te maken met een lagere productie door het niet-naleven van hygiëneprotocollen. Productiemanagers moeten niet alleen de voedselveiligheidsprotocollen naleven, maar ook de productiviteit en duurzaamheid ondersteunen.

Tijdens deze presentatie leert u hoe Tork aan productiemanagers verschillende innovatieve oplossingen kan bieden, die voldoen aan de strikte normen van de industrie én daarnaast ook zorgen voor hogere productiviteit en efficiëntie.

U krijgt inzicht in oplossingen die specifiek zijn ontworpen voor duurzame hygiëne en productiviteit en efficiëntie. Daarnaast presenteert Raymondo ook een unieke HACCP International-certificering en vertelt hij hoe Tork u helpt om aan de hygiëneregels te voldoen.

Over Raymondo Adriaansen

Na het opbouwen van een brede kennis en ervaring in diverse bedrijfstakken, is Raymondo in 2019 begonnen als Accountmanager BeNeLux Industry bij Essity, Professional Hygiene, bekend van het merk Tork.
Tork is een wereldwijd merk voor hygiëne op de werkplek, dat u inspiratie en ondersteuning biedt om vooruit te denken, zodat u altijd klaar bent om zaken te doen.
Dat is Raymondo ook, klaar om zijn expertise op het gebied van Hygiëne voor het segment Industrie met u te delen.  

Registreer voor Food Technology, het event voor higtech innovaties binnen de voedingsmiddelenindustrie. 

Registreer uw gratis bezoek

Altijd op de hoogte blijven?