Machevo en Easyfairs intensiveren partnerschap

7 oktober 2017

Machevo en Easyfairs ondertekenden op 4 oktober tijdens Solids en Pumps & Valves in Rotterdam een nieuwe overeenkomst. Deze nieuwe samenwerkingsovereenkomst moet deelname aan buitenlandse beurzen nog aantrekkelijker maken.

Solids en Pumps & Valves zijn twee toonaangevende beurzen van Easyfairs met edities door heel Europa. Bij deze editie in Rotterdam zaten veel Machevo-leden onder de deelnemers. Dat maakt duidelijk dat er van samenwerking al volop sprake is.

Samenwerkingsovereenkomst

“Samen met Easyfairs bouwen we verder aan de community in de processing industrie”, zegt Machevo-bestuurslid Robert-Jan Steegman. “Ook zetten we de schouders onder de export sociëteit en bieden we Machevo-leden voordeel in de vorm van kortingen en landenpaviljoens op buitenlandse titels van Easyfairs.

“Het motto van Easyfairs is ‘serving communities’ en dat is precies wat we met deze samenwerking willen bereiken”, zegt Bas van Gent, group event director van Easyfairs. “Door onze verbintenis met Machevo kunnen we het ledennetwerk helpen in de export. Het belangrijkste voor ons is het faciliteren van ontmoetingen. De service bij deelname aan buitenlandse beurzen past in dit plaatje.”

Machevo

Machevo & Bulk Vereniging is al meer dan 55 jaar het netwerk voor de procesindustrie en de branchevereniging voor producenten, leveranciers en exposanten van procesinstallaties, procesengineering, procesautomatisering en procesapparatuur in de (petro)chemische, voedingsmiddelen, farmaceutische industrie, en biotechnologie. De vereniging is niet meer expliciet een exposantenvereniging, maar een business- en marketingvereniging die toegevoegde waarde levert aan haar leden.

Easyfairs

Easyfairs maakt events op maat naar de behoeften van de professionele communities die het bedrijf bedient. Om events tot een succesvol einde te brengen houdt Easyfairs bij de organisatie vier cruciale onderdelen in het oog die bij ieder evenement van groot belang zijn: opleiding, transacties, netwerken en entertainment.

Altijd op de hoogte blijven?