Mark den Hartog plaatsvervangend Algemeen Secretaris Nepluvi

EVMI_Mark den Hartog Nepluvi

Mark  den Hartog is door de Algemene Ledenvergadering benoemd als plaatsvervangend Algemeen Secretaris van de Nederlandse Pluimveeverwerkende Industrie (Nepluvi). Algemeen Secretaris Peter Vesseur is blij met de benoeming: “Mark is de afgelopen jaren een vaste kracht geworden om de belangen van onze leden op diverse terreinen goed te behartigen. Het is fijn dat hij dit naar de toekomst wil blijven doen en dat zijn rol binnen Nepluvi nog verder kan groeien.”

Mark den Hartog heeft na het afronden van de studies Communicatiewetenschap en Politicologie eerst in een andere sector op projectbasis gewerkt voor een aan de overheid gelieerd project. Hij kwam acht jaar geleden in dienst bij Nepluvi. Hier was hij werkzaam als beleidsmedewerker en senior beleidsmedewerker is hij sinds kort plaatsvervangend Algemeen Secretaris.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Deel consumenten haakt af bij duurdere vleesvervangers

Deel consumenten haakt af bij duurdere vleesvervangers

Afgelopen week verschenen er verschillende berichten over de teruglopende verkopen van vleesvervangers. Is de hype rondom vleesvervangers voorbij? Ceel Elemans,Sector specialist Food, ING, reageert op dit nieuws met onderstaande bericht ‘Duurdere vleesvervangers minder in trek bij consument’.

Markt vleesvervangers blijft groeien in Nederland

Markt vleesvervangers blijft groeien in Nederland

De verkoop van vleesvervangers stokte afgelopen jaar. Volgens experts betekent dit niet dat Nederlanders geen interesse meer hebben in vleesvervangers en zij verwachten dat de markt gewoon door blijft groeien.

Worstenmerk Brandt & Levie start sharefunding voor meer duurzame worst

Worstenmerk Brandt & Levie start sharefunding voor meer duurzame worst

Het Amsterdamse biologische worstenmerk Brandt & Levie start een sharefunding campagne om haar internationale- en vegan groeiambities waar te maken. Het merk heeft als doel om ervoor te zorgen dat in 2028 de helft van de worst die in Noordwest-Europese huishoudens wordt gegeten verantwoord is.