Industrial Auctions veilt machines en inventaris Ahold Delhaize Coffee Company

5 februari 2018

Ahold Delhaize Coffee Company heeft vanwege haar continue groei flink geïnvesteerd in een upgrade van de koffiefabriek te Zaandam. Het bedrijf vervangt het huidige machinepark voor dat met een hogere capaciteit. Tevens worden de transportsystemen aangepast en vervangen om de toegenomen goederenstroom te kunnen blijven verwerken.

Hierdoor komen er diverse apparaten vrij voor veiling. Ahold Delhaize heeft voor Industrial Auctions gekozen omdat het bedrijf zich gespecialiseerd heeft in het online veilen van machines, goederen en inventarissen voor de voedings- en drankenindustrie. In de afgelopen jaren heeft het online veilingbureau online veilingen gerealiseerd voor gerenommeerde bedrijven zoals Nestlé, Vion Food Group, Koninklijke Peijnenburg, FrieslandCampina en Refresco.

Industrial Auctions organiseert de online veiling van machines, inventaris en transportsystemen van de koffiefabriek. Tot en met 1 maart kan er online geboden worden op de machines. Geïnteresseerden kunnen de machines online bekijken op de website www.Industrial-Auctions.com en/of bezichtigen in de fabriek door contact op te nemen met Industrial Auctions.

Ahold Delhaize Coffee Company heeft een eigen koffiebranderij, en verpakt en vermaalt koffie in diverse vormen voor verschillende eindgebruikers.

Altijd op de hoogte blijven?