Kennismaken met Duitse levensmiddelenproducenten

28 mei 2018

Nederland importeert jaarlijks voor een kleine 5 miljard euro aan levensmiddelen uit Duitsland. Daarom organiseert de Duits-Nederlandse Handelskamer op 6 juni een kennismaking met Duitse levensmiddelenproducten. Zij presenteren 6 juni hun nieuwste producten en innovaties in Nederland met een proeverij. Alle producten worden dan gepresenteerd en aangeboden. Van alle Duitse bedrijven is die dag het management aanwezig.

Het aanbod van de deelnemende bedrijven loopt uiteen van alcoholische en non-alcoholische dranken, mosterd, sauzen, beleg & spreads, (salade)dressings, chocolade & pralines, kaasspecialiteiten, antipasti tot een breed aanbod aan lactose vrije, glutenvrije, of veganistische levensmiddelen en biologische specialiteiten.

Het evenement vindt plaats op woensdag, 6 juni van 09:00-12:30 uur in het Miele Culinary Institute, De Limiet 2 te Vianen. Deelname is kosteloos, maar belangstellenden moeten zich wel voor 31 mei aanmelden. Nadere informatie en aanmelding: www.dnhk.org/duitse-levensmiddelen.

Altijd op de hoogte blijven?