Marketing
dozensluitmachine

Schut Systems introduceert tijdens Empack in Utrecht de nieuwe dozensluitmachine C113 voor consumentenverpakkingen. De machine kent een ergonomische en hygiënische bouwwijze.

Er is veel aandacht besteed aan de details die bijdragen aan het schoonmaak-, bedienings- en onderhoudsgemak. Zo zijn de frequentieregelingen ten behoeve van de aandrijving en de elektra boven in de machine geplaatst. De toegankelijkheid van de machine is hiermee verbeterd.

Ook aan een optimale doorvoer van de dozen is veel aandacht besteed. Tijdens het sluiten van de dozen met behulp van hotmelt, zorgen de bewegende aandrukrolletjes voor een constante druk op de gelijmde klep. Dit garandeert een optimale hechting. De deksel-correctie unit waarborgt dat de dozen volledig haaks gesloten worden.

De dozensluiter C113 wordt tijdens de beurs in lijn opgesteld met de dozenopzetter F111. De F111 opzetter functioneert ook als tray-opzetmachine. De trays uit vouwkarton of golfkarton kunnen, afhankelijk van de uitvoering van de machine, met behulp van lijm of zonder lijm gevormd worden.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *