Max van Leeuwen nieuwe directeur van Eurofins Food Safety Solutions

eurofins

Max van Leeuwen startte 1 mei 2022 als nieuwe directeur bij Eurofins Food Safety Solutions. Daarmee volgt hij Wietske Witteveen op, die nu de rol van clusterdirecteur vervult voor Eurofins Food Testing. Hiervoor werkte Max van Leeuwen als Group QESH-manager bij Group of Butchers.

In een interview op de website van het bedrijf zegt Van Leeuwen dat hij wil starten met het consultancyteam van Eurofins Food Safety Solutions sterker neer te zetten. “De organisatie heeft faam bereikt in consultancy-ondersteuning, het ontzorgen van retailers met onder andere private label monitoring, hygiëne-inspecties, supplier audits, fraude expertise en label checks. Ik wil dat verder uitbouwen. We zijn daarom altijd op zoek naar versterking van ons team, met zowel jonge nieuwkomers als ervaren food-consultants. Maar eerst ga ik met de mensen in de organisatie praten én met klanten. Ik hoor graag hun behoeftes en vanuit daar kijk ik graag naar waar kansen liggen.”

Geen nieuws van EVMI meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke dinsdag en donderdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief

 

Thema's
Lees ook
Salmonella: een onderschat risico?

Salmonella: een onderschat risico?

Iedereen kent het risico op besmetting met Salmonella als het gaat om rauwe kip. Maar recent waren er recalls van chocolade- en kruidenproducten, vanwege Salmonella.

Novel food,  nieuwe ingrediënten

Novel food, nieuwe ingrediënten

Nu we steeds meer zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees en zuivel, staat ‘novel food’ vaker in the picture. En ook voedselproducenten die zich willen onderscheiden van de concurrent, kijken naar nieuwe additieven of ingrediënten.

Fish Tales benoemt Tjebbe Onnes als nieuwe directeur

Fish Tales benoemt Tjebbe Onnes als nieuwe directeur

Tjebbe Onnes is per 1 april aangetreden als General Manager bij Fish Tales, de Amsterdamse scale-up voor duurzame vis. Onnes is afkomstig van Albert Heijn waar hij 12 jaar werkte in commerciële rollen en de laatste jaren als Director Promotions. Bij Fish Tales treedt hij toe tot het management dat momenteel bestaat uit founder, seafoodchef en visexpert...