Meettechnologie van VEGA NL op Food Technology

FT

Tijdens Food Technology kun je op 2 december na de lunch een lezing bijwonen van meet- en regeltechniekbedrijf VEGA NL. Contactloze radar, de ideale niveaumeettechniek binnen de voedingsmiddelenindustrie? Die vraag bespreken Lode Simons en Ihsan Tuncer tijdens hun presentatie.

VEGA NL over de lezing: Van opslagtanks- en mengtanks tot afvulstations en CIP systemen, voor iedere toepassing zijn er een aantal belangrijke criteria waarop u kunt letten bij de keuze van uw niveau meettechniek. Welke techniek biedt de hoogste betrouwbaarheid en nauwkeurigheid? Maar zeker zo belangrijk, welke techniek biedt u de beste oplossing voor de hygiënische ontwerpeisen? Tijdens onze presentatie delen Lode Simons en Ihsan Tuncer aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden de reden van de opkomst van contactloze radar binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Tuncer is van origine werktuigbouwkundige, heeft zich gespecialiseerd in voeding en werkt als adviseur buitendienst bij VEGA NL. Hij helpt klanten uit de voedingsindustrie met diverse vraagstukken in de procesmeettechniek.

Simons is accountmanager bij VEGA NL. Hij is gespecialiseerd in niveau- en drukmeetapplicaties binnen de voedingsindustrie. Hij adviseert eindgebruikers, installateurs en machinebouwers en deelt tijdens de presentatie praktijkervaringen. Ook zal hij de opkomst van de toepassing van de contactloze radar toelichten aan de hand van theorie en praktische voorbeelden.

Tijdens Food Technology 2021, dat georganiseerd wordt door Mikrocentrum en EVMI (onderdeel van Alea Publishers), komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Food Technology vindt plaats op 1 en 2 december in de Brabanthallen in Den Bosch. Lees alles over het event en schrijf je gratis in op food-technology.nl.

Belangstelling om met je bedrijf deel te nemen aan de beurs? Klik dan hier.

Lees ook
Transitie naar gezonder en duurzamer voedselaanbod noodzakelijk

Transitie naar gezonder en duurzamer voedselaanbod noodzakelijk

De voedingsindustrie moet veranderen en met een duurzamer en gezonder aanbod komen. Daarvoor pleit keynote speaker Jaap Seidell tijdens zijn lezing op de tweede dag van Food Technology. “We hebben ons kapot geïnnoveerd aan producten voor kinderen, maar het zijn allemaal producten die ze eigenlijk niet zouden moeten eten.”

Food Technology: eerste geslaagde editie van nieuw evenement voor de voedingsmiddelenindustrie

Food Technology: eerste geslaagde editie van nieuw evenement voor de voedingsmiddelenindustrie

Op 13 en 14 april gingen de deuren open voor de eerste editie van Food Technology. Organisatoren Mikrocentrum en vakblad EVMI (Alea Publishers) kijken terug op een geslaagde eerste editie. De beursvloer was goed gevuld en het congres gedeelte werd druk bezocht. Leveranciers en vertegenwoordigers van de voedingsmiddelenindustrie legden nieuwe contacten...

De highlights van Food Technology dag 2

De highlights van Food Technology dag 2

Het was een geslaagde tweede dag tijdens het netwerkevenement Food Technology. Ook vandaag kwamen er veel boeiende lezingen voorbij en boden de exposanten vernieuwende productoplossingen en high tech innovaties voor de voedingsmiddelenindustrie. Lees verder voor een overzicht van de highlights van de dag.