Melkunie roept Havermoutpap terug

Melkunie Havermoutpap

Melkunie haalt een deel van haar Melkunie Havermoutpap terug uit de winkels en roept consumenten op deze niet te consumeren. Het product voldoet niet aan de kwaliteitscriteria.

Het betreft alléén de Melkunie Havermoutpap 1 liter verpakking (EAN code 8718166031364) met houdbaarheidsdatum 17-11 en 20-11. Van Melkunie Havermoutpap met andere houdbaarheidsdata en Melkunie Havermoutpap 500 gram is de kwaliteit gegarandeerd.

Consumenten die in het bezit zijn van bovenvermelde verpakking worden dringend verzocht de Havermoutpap niet te consumeren, ook in het geval het product goed ruikt of smaakt. U wordt geadviseerd de Havermoutpap 1 liter verpakking (EAN code 8718166031364) met houdbaarheidsdatum 17-11 en 20-11 weg te gooien.

Consumenten ontvangen het aankoopbedrag retour door de streepjescode in een ongefrankeerde envelop te sturen naar: Melkunie, Terugroepactie Havermoutpap, Antwoordnummer 46, 3860 VB NIJKERK, onder vermelding van naam, adresgegevens en bankrekeningnummer.

 

Voor meer informatie kunnen consumenten contact opnemen met de consumentenservice van Melkunie op telefoonnummer 0800 2352752.

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Lineaire eenheden voor de voedingsmiddelenindustrie

Lineaire eenheden voor de voedingsmiddelenindustrie

De voedingsmiddelenindustrie en farmacie stellen hoge eisen aan het ontwerp van de machines die hun grondstoffen verwerken. Almotion in Elst heeft speciaal voor deze markt roestvaststalen lineaire aandrijvingen ontwikkeld. Ook vanuit andere sectoren is er belangstelling.

EU eist terughaalacties van voedingsmiddelen met ethyleenoxide

EU eist terughaalacties van voedingsmiddelen met ethyleenoxide

Na onder andere druk van voedselwaakhond foodwatch, gaat de Europese Commissie een grote terughaalactie uitvoeren van producten met het levensmiddelenadditief E410 (johannesbroodpitmeel), die (mogelijk) verontreinigd zijn met ethyleenoxide.

Veiligheidswaarschuwing: mogelijk glasschilfers in Jumbo Diksap

Veiligheidswaarschuwing: mogelijk glasschilfers in Jumbo Diksap

Er zitten mogelijk glasschilfers in de flessen van Jumbo Diksap in de smaken Appel, Exotisch Fruit en Roodfruit. De supermarkt haalt de producten per direct uit de schappen.