Melkunie roept Havermoutpap terug

Melkunie Havermoutpap

Melkunie haalt een deel van haar Melkunie Havermoutpap terug uit de winkels en roept consumenten op deze niet te consumeren. Het product voldoet niet aan de kwaliteitscriteria.

Het betreft alléén de Melkunie Havermoutpap 1 liter verpakking (EAN code 8718166031364) met houdbaarheidsdatum 17-11 en 20-11. Van Melkunie Havermoutpap met andere houdbaarheidsdata en Melkunie Havermoutpap 500 gram is de kwaliteit gegarandeerd.

Consumenten die in het bezit zijn van bovenvermelde verpakking worden dringend verzocht de Havermoutpap niet te consumeren, ook in het geval het product goed ruikt of smaakt. U wordt geadviseerd de Havermoutpap 1 liter verpakking (EAN code 8718166031364) met houdbaarheidsdatum 17-11 en 20-11 weg te gooien.

Consumenten ontvangen het aankoopbedrag retour door de streepjescode in een ongefrankeerde envelop te sturen naar: Melkunie, Terugroepactie Havermoutpap, Antwoordnummer 46, 3860 VB NIJKERK, onder vermelding van naam, adresgegevens en bankrekeningnummer.

 

Voor meer informatie kunnen consumenten contact opnemen met de consumentenservice van Melkunie op telefoonnummer 0800 2352752.

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Veiligheidswaarschuwing voor bepaalde tomatensauzen Jumbo en Albert Heijn

Veiligheidswaarschuwing voor bepaalde tomatensauzen Jumbo en Albert Heijn

De Jumbo en Albert Heijn hebben een terugroepactie voor een tomatensaus die mogelijk kleine metalen deeltjes bevat. Bij de Albert Heijn gaat het om een tomatensaus bij een Tante Fanny pizzapakket, bij de Jumbo zit de saus bij de eigen merk Pizzakit.

Opnieuw recall chocowafels

Damhert Nutrition doet een recall van de Taste-it! reep vanwege besmetting met Salmonella. Eerder haalden Schär, Consenza en Atkins om dezelfde reden al wafels met chocolade terug. Het ligt voor de hand dat de terughaalacties met elkaar verband houden. Uit het Europese waarschuwingssysteem voor food en feed RASFF blijkt dat het gaat om gevormde chocoladewafels afkomstig uit Nederland. De besmetting kwam aan het licht door controle van de producent, waarna de autoriteiten op de hoogte zijn gesteld. De producten zijn gedistribueerd in 24 landen in Europa en in Australië. Taste-it Bij de recall van...

Recall visschnitzels Iglo

Iglo haalt visschnitzels terug uit de winkels omdat er kleine stukjes plastic in het product kunnen zitten. Dat meldt de NVWA. Het gaat om verpakkingen met de houdbaarheidsdatum datum 05/2016 (mei 2016) en de volgende productiecodes, geprint op de zijkant van de verpakking: L5044AK066, L5044BK066, en L5044CK066. Consumenten kunnen het aankoopbedrag terugkrijgen. Ze hoeven daarvoor niet het product naar de winkel te brengen, maar kunnen het deel van de verpakking waarop de houdbaarheidsdatum en de productiecode zichtbaar is onder vermelding van Visschnitzel en hun bankrekeningnummer opsturen naar...