Melkunie roept Havermoutpap terug

Melkunie Havermoutpap

Melkunie haalt een deel van haar Melkunie Havermoutpap terug uit de winkels en roept consumenten op deze niet te consumeren. Het product voldoet niet aan de kwaliteitscriteria.

Het betreft alléén de Melkunie Havermoutpap 1 liter verpakking (EAN code 8718166031364) met houdbaarheidsdatum 17-11 en 20-11. Van Melkunie Havermoutpap met andere houdbaarheidsdata en Melkunie Havermoutpap 500 gram is de kwaliteit gegarandeerd.

Consumenten die in het bezit zijn van bovenvermelde verpakking worden dringend verzocht de Havermoutpap niet te consumeren, ook in het geval het product goed ruikt of smaakt. U wordt geadviseerd de Havermoutpap 1 liter verpakking (EAN code 8718166031364) met houdbaarheidsdatum 17-11 en 20-11 weg te gooien.

Consumenten ontvangen het aankoopbedrag retour door de streepjescode in een ongefrankeerde envelop te sturen naar: Melkunie, Terugroepactie Havermoutpap, Antwoordnummer 46, 3860 VB NIJKERK, onder vermelding van naam, adresgegevens en bankrekeningnummer.

 

Voor meer informatie kunnen consumenten contact opnemen met de consumentenservice van Melkunie op telefoonnummer 0800 2352752.

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook

FrieslandCampina haalt Mona Toetjeslepels terug

FrieslandCampina haalt uit voorzorg Mona Toetjesfeestlepels terug uit de winkel. Er kunnen deeltjes van de lepel afbreken. De Mona toetjes zelf zijn van goede kwaliteit en kunnen gewoon worden geconsumeerd, stelt FrieslandCampina. De toetjeslepels waren alleen verkrijgbaar bij Albert Heijn en pas sinds 3 november. Ze zouden tot en met 9 november 2014 verkocht worden. FrieslandCampina raadt consumenten die de Toetjesfeestlepels in huis hebben aan de lepels niet meer te gebruiken en kinderen er niet mee te laten spelen. In 2011 was er een soortgelijk incident met  onveilige ‘super slurper’ rietjes,...

NVWA laat vlees met miltvuur-bacterie van de markt halen

De NVWA heeft een partij rundvlees die vanuit Polen is geleverd aan een Nederlandse uitsnijderij uit voorzorg van de markt laten halen. Mogelijk bevatte het vlees de bacterie die miltvuur veroorzaakt. Het mogelijk besmette vlees is geleverd aan 19 bedrijven in Nederland. Die zijn door de uitsnijderij geïnformeerd. Volgens de NVWA was het risico voor de consument zeer klein. Toch heeft de NVWA direct de betrokken uitsnijderij opgedragen het vlees uit de handel te nemen, omdat het niet voldoet aan de voedselveiligheidsvoorschriften. De zending bestond uit Poolse en Slowaakse karkasdelen. Naar woensdagmiddag...