Mensen & bedrijven

Bekendmaking FavorFlav Food Top-100

FavorFlav Food Top-100.

Wie behoren dit jaar tot de ultieme culinaire ‘movers & shakers’ van Nederland? Maandag 20 november vindt in Hotel Arena in Amsterdam de bekendmaking plaats van FavorFlav Food Top-100. Er zijn genoeg kanshebbers: van spraakmakende nieuwe concepten zoals ‘The Avocado Show’ en de ‘Vegan Junk Food Bar’ tot opkomende of juist gevestigde chefs als Yvette van Boven, Alain Caron, Peter Lute (ARC, de Kruitfabriek), Freek van Noortwijk (Breda, Guts & Glory) en Joris Bijdendijk (RIJKS).

De FavorFlav Food Top 100 lijst wordt jaarlijks samengesteld door de redactie en lezers van FavorFlav.com. De lijst bestaat uit bekende en minder bekende professionals op het gebied van eten en drinken die in 2017 een aantoonbare bijdrage hebben geleverd aan het promoten en verrijken van de eetcultuur en eetbewustzijn in Nederland. Vorig jaar won Foodhallen in Amsterdam-West.

Tijdens het diner wordt de lijst in het bijzijn van alle genomineerden bekend gemaakt. Ruben Nicolai verzorgt de presentatie in samenwerking met Marcus Polman, hoofdredacteur van online food magazine FavorFlav. Aanwezig zijn onder andere: Janny van der Heijden, Yvette van Boven, Pierre Wind, Alain Caron, Jacob Jan Boerma, Robert Kranenborg, Jord Althuizen, Hidde den Brabander en vele andere (bekende en nieuwe) food liefhebbers start-ups en conceptmakers.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *