Mensen & bedrijven

Joost van der Hoogte tijdelijk voorzitter NZO

1
NZO

De leden van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) hebben Joost van der Hoogte benoemd tot tijdelijke voorzitter. Van der Hoogte volgt Roelof Joosten op. Joosten treed per 31 december terug omdat hij dan zijn dienstverband bij FrieslandCampina beëindigt.

Van der Hoogte werkt als Director Operations bij Royal Bel Leerdammer. Sinds 2011 is hij lid van het dagelijks bestuur van de NZO. De laatste jaren was hij vice-voorzitter. Onder zijn leiding gaat de NZO een nieuwe meerjarenstrategie opstellen. Daarna neemt Hein Schumacher het voorzitterschap van de NZO over. Schumacher is vanaf 1 januari 2018 de nieuwe CEO van FrieslandCampina. Hij treedt dan ook toe tot het bestuur van de NZO.

Vanaf 1 januari bestaat het bestuur van de NZO uit: Joost van der Hoogte (voorzitter, Royal Bel Leerdammer), Albert de Groot (penningmeester, Vreugdenhil Dairy Foods), Hein Schumacher (FrieslandCampina), Werner Buck (FrieslandCampina), Jeroen Elfers (FrieslandCampina) en Klaas de Jong (Royal A-ware Food Group). Directeur van de NZO Oscar Meuffels is secretaris van het bestuur.

Deel dit artikel

1 reactie op “Joost van der Hoogte tijdelijk voorzitter NZO

  1. K. Zonnebeld zegt:

    Joost van harte gefeliciteerd

    gr Klaas Zonnebeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *