Marketing
L'OR
© L'OR/NFF

Koffiemerk L’OR en het Nederlands Film Festival (NFF) verlengen hun samenwerking en realiseren samen voor de derde keer het L’OR Gouden Kalveren Gala.  In aanloop naar het NFF gaat L’OR ‘on tour’ met het grote Gouden Kalf, hét icoon van het Nederlands Film Festival.

Gouden Kalf

De tour doet vijf grote steden aan. Het kalf is op 28 augustus in Eindhoven, op 31 augustus in Rotterdam, op 4 september in Amsterdam, op 13 september in Leiden en op 18 september in Arnhem te zien. Voorbijgangers kunnen op de foto met het Gouden Kalf en krijgen een kopje koffie van L’OR aangeboden. De tour eindigt op 25 september met de plaatsing van het Gouden Kalf in Utrecht bij de Stadsschouwburg, waar vanaf 27 september de rode loperpremières plaatsvinden. De Stadsschouwburg is op 5 oktober tevens het podium van het L’OR Gouden Kalveren Gala, de slotavond van het NFF waar de meest prestigieuze filmprijzen van Nederland worden uitgereikt.

NFF-directeur Silvia van der Heiden: “Ik ben blij met de samenwerking die we met L’OR hebben. Hierdoor slagen we er al drie jaar in het L’OR Gouden Kalveren Gala tot een enorm succes te maken.” “Het Nederlands Film Festival is bekend van de uitreiking van de Gouden Kalveren. L’OR staat voor goud en eersteklas koffiebonen”, vertelt John Brands, general manager Jacobs Douwe Egberts Nederland. “We zijn wat dat betreft een gouden match. We kijken dan ook erg uit naar het L’OR Gouden Kalveren Gala”.

Nederlands Film Festival

De 38e editie van het Nederlands Film Festival vindt plaats van donderdag 27 september t/m vrijdag 5 oktober. De voorverkoop voor speciale programmaonderdelen is inmiddels gestart. Vanaf 3 september zijn tickets voor het gehele programma verkrijgbaar via filmfestival.nl.

L’OR

L’OR is een koffiemerk van Franse origine dat staat voor ‘goud’. Sinds het ontstaan in 1992 ambieert het bedrijf om de beste koffie ter wereld naar de consument te brengen. L’OR lanceerde in 2010 de eerste koffiecapsule die geschikt is voor de Nespresso. L’OR is onderdeel van Jacobs Douwe Egberts.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *