Mensen & bedrijven

Nieuwe holding Novio Packaging

Novio Packaging

Oosterbeek Packaging B.V., Alpha Packaging International B.V., Maer Flexibles B.V., Maer Hong Kong Ltd. en FehnPolycap GmbH bundelen hun krachten in de nieuwe holding Novio Packaging. Zo willen de bedrijven elkaars productie, distributie en dienstverlening versterken.

Novio Packaging Group is gespecialiseerd in verpakkingsoplossingen en distributie van primaire verpakkingen. Directeuren Marck Jansen en Erik Trum over de nieuwe naam: ‘Novio refereert aan nieuw, en is een afkorting van Noviomagus – de Latijnse naam van Nijmegen – dat ‘nieuwe marktplaats’ betekent. Nijmegen is ook de stad waar wij beiden vandaan komen, dicht bij de plek van ons nieuwe hoofdkantoor.’

De vijf bedrijven blijven in 2018 nog onder hun oorspronkelijke naam opereren als ‘member of Novio Packaging Group’. Vanaf 1 januari 2019 heten ze eenduidig Novio Packaging. Dan zullen ook Oosterbeek Packaging B.V., Alpha Packaging International B.V. en Maer Flexibles juridisch fuseren.

De samenvoeging heeft volgens het bedrijf voor de klanten een gunstig effect. Erik Trum: ‘Doordat we één aanspreekpunt creëren, is het voor onze relaties direct duidelijk met wie ze te maken hebben en welke oplossingen we kunnen bieden.’ Het bedrijf zet daarnaast in op internationale uitbreiding van het diensten- en productenpakket.

Vanwege toekomstige samenvoeging is de organisatie afgelopen januari naar een nieuwe hoofdkantoor verhuisd. In het pand is ruimte voor groei. Het internationaal opererende Novio Packaging Group B.V. is sinds 1978 distributeur voor primaire verpakkingen en verpakkingsoplossingen in zeer diverse markten (van farmaceutische – en cosmetica- tot voedingsmiddelen- en huishoudelijke industrie).

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *