Overname van Yourtech B.V. door Dapp

1 maart 2018

Met de overname van Yourtech B.V. breidt Dapp - Projectmanagement in Food de activiteiten in de Nederlandse foodindustrie verder uit. De overname past in de strategie van Dapp om de positie in de Nederlandse markt verder uit te bouwen.

Dennis Beijaard, algemeen directeur van Dapp: "De overname brengt nieuwe groeikansen met zich mee, zoals bijvoorbeeld in de Nederlandse maakindustrie en machinebouw. Niet alleen blijft de naam Yourtech bestaan maar ook de voormalige eigenaren blijven aan boord waardoor klanten van Yourtech kunnen blijven rekenen op onze dienstverlening”.

Als specialist in productietechniek en onderhoud is Yourtech sinds 1999 een bekende naam in de onderhoudsmarkt, ook in de foodindustrie. Door succesvolle samenwerking in diverse projecten zijn beide ondernemingen al langere tijd goede business partners. “Het combineren van de diensten van beide bedrijven betekent dat we nog beter dan voorheen in staat zijn als technisch projectpartner aan de specifieke wensen van klanten te voldoen” aldus Beijaard.

   

Altijd op de hoogte blijven?